gregory house
Üye
selam arkadaşlar
benim 4 5 ay ev 1 ay da salon geçmişim var salonda 2 aya geçtim ama hoca hiç bir ilgi göstermiyor ilk ay da konu açmıştım verdigi program şuydu
ilk ay için normal deyip geçtim ama
3x10 Front Dumbbell Raises 2 kg
3x10 latarel raise 2 kg dumbel
50 mekik
3x10 Standing Cable Curls 15 kg
3x10Leg Extension 10 kg
3x10 Butterfly (Pec Deck) 15 kg
3x10 Machine Bench Press 15 kg
3x10 lat pulldown
3x10 Rowing Machine(cable rows)
bana bunlar çok hafif ve etkisiz geliyordu bende hoca farkında olmadan kendimce agırlıkları yükseltip set sayılarını artırdım ve barfiks vs ekledim ilk ay için güzel bir verim aldım diyebilirim 2. ayı bekliyordum adam gibi bölgeli yani kanat/omyz vs gibi bir program çıkarır diye bu sefer geldi dedi
aynı programa 3 4 tane daha şey ekledi şaştım kaldım utanmasa sırayla bütün makinelerle 3x10 yap deyip geçeçek hem zaman kaybı hemde bir verim alamam diye düşündüm çünkü tamamen hiç bir kası yoramıyordum yorarsam diger hareketler, yapamıyordum bende artık kendim yaparım diye düşündüm ve
hocanın dedikleri yerine
dün
kanat/omuz çalıştım
artık böyle bölgeli çalışmak istiyorum ki bir verim alabileyim sizden ricam bana bir program çıkarmanız arkadaşlar
ben kendimce bir şey yapıyorum ne kadar dogru bilinmez yanlışta degildirde
işte dün bunları yaptım
KANAT
5x12 barfiks ama alttan desteklisinden adını bilmiyorum k. bakmayın (25 kg destek)
lat pulldown enseye çekme 5x12 (25 kg ile)
lat pulldown gögse çekme 6x12 (25 kg ile) ve 2 set daha (30 kg ile)
ve bir hareket daha adını bilmiyorum ama machine bench press in tam tersi bunda itecegine çekiyorsun kendine önünde gögsü dayamak için engel var bir neyse bilen bilir adını neyse söylerseniz sevinirim
4x12 (30 kg ve 1 set 35 son sette 40 kg)
OMUZ
5X12 latarel raise 3 kg
3x12 latareş raise 4 kg
5x12 Front Dumbbell Raises 3 kg
3x12 Front Dumbbell Raises 4 kg
ile sizce yanlış bir şey var mı ?
Gidip hocaya bir şey diyemiyorum bir kez dedim oda benden iyi mi bilcen tarzı ögütler vermeye basladı
neyse okuyanlara tesekkürler yardım ederseniz sevinirim çnkü çaresiz kaldım

benim 4 5 ay ev 1 ay da salon geçmişim var salonda 2 aya geçtim ama hoca hiç bir ilgi göstermiyor ilk ay da konu açmıştım verdigi program şuydu
ilk ay için normal deyip geçtim ama
3x10 Front Dumbbell Raises 2 kg
3x10 latarel raise 2 kg dumbel
50 mekik
3x10 Standing Cable Curls 15 kg
3x10Leg Extension 10 kg
3x10 Butterfly (Pec Deck) 15 kg
3x10 Machine Bench Press 15 kg
3x10 lat pulldown
3x10 Rowing Machine(cable rows)
bana bunlar çok hafif ve etkisiz geliyordu bende hoca farkında olmadan kendimce agırlıkları yükseltip set sayılarını artırdım ve barfiks vs ekledim ilk ay için güzel bir verim aldım diyebilirim 2. ayı bekliyordum adam gibi bölgeli yani kanat/omyz vs gibi bir program çıkarır diye bu sefer geldi dedi
aynı programa 3 4 tane daha şey ekledi şaştım kaldım utanmasa sırayla bütün makinelerle 3x10 yap deyip geçeçek hem zaman kaybı hemde bir verim alamam diye düşündüm çünkü tamamen hiç bir kası yoramıyordum yorarsam diger hareketler, yapamıyordum bende artık kendim yaparım diye düşündüm ve
hocanın dedikleri yerine
dün
kanat/omuz çalıştım
artık böyle bölgeli çalışmak istiyorum ki bir verim alabileyim sizden ricam bana bir program çıkarmanız arkadaşlar
ben kendimce bir şey yapıyorum ne kadar dogru bilinmez yanlışta degildirde
işte dün bunları yaptım
KANAT
5x12 barfiks ama alttan desteklisinden adını bilmiyorum k. bakmayın (25 kg destek)
lat pulldown enseye çekme 5x12 (25 kg ile)
lat pulldown gögse çekme 6x12 (25 kg ile) ve 2 set daha (30 kg ile)
ve bir hareket daha adını bilmiyorum ama machine bench press in tam tersi bunda itecegine çekiyorsun kendine önünde gögsü dayamak için engel var bir neyse bilen bilir adını neyse söylerseniz sevinirim

4x12 (30 kg ve 1 set 35 son sette 40 kg)
OMUZ
5X12 latarel raise 3 kg
3x12 latareş raise 4 kg
5x12 Front Dumbbell Raises 3 kg
3x12 Front Dumbbell Raises 4 kg
ile sizce yanlış bir şey var mı ?
Gidip hocaya bir şey diyemiyorum bir kez dedim oda benden iyi mi bilcen tarzı ögütler vermeye basladı
neyse okuyanlara tesekkürler yardım ederseniz sevinirim çnkü çaresiz kaldım