Herkese merhaba.Ben Onur Ereğlide yaşıyorum 1haftadır evde kola şişeleriyle kendimce çalışıyordum ama salona gitmeden olmuyacağını anladım.Burda 1 tane spor salonu var bildiğim kadarı ile o yüzden oraya gitmek mecburiyetindeyim ama salon hakkında daha önceden arkadaşım çok ilgisizler demişti ve bu sebepden bıraktı.Bir ara içerde yalnış hatırlamıyorsam herkezin kendi kafasına göre çalıştığını görmüştüm zaten burda öncede muay thai yaparkende çok ilgili alakalı olduklarını söylüyemem.Arkadaşa beslenme,cardio,antrenman programı felan istesek vermezmi hoca dedim ne gezer diye cevap verdi hiçde şaşırmadım aslında bu cevaba.Benim bildiğim hoca karşısına alır yaşına boyuna vücut ölçülerine bakar ve kişiye özel program yazar.Kısacası bu işi sırf para için yapıp ilgisiz hocalar eşliğinde yalnış etkisiz bir programla çalışmak istemiyorum ve ben hocam diye sizi bilirim bodyforumtr yi bilirim.
Boy:1.81 bacak:53 baldır:35 boyun:37
Kilo:70 omuz:53 bilek:18 ön kol:27
Hatalı ölçtüğüm bir yer yoksa vücut ölçülerim hemen hemen bunlar (Terzilerdeki bez metreyi sırf bu ölçüler için aldım ölçtüm) kasların ölçüleri nerden alınmalı adlı konudaki resimden bakarak.
Karşıdan bakıldığında kıyafetin içinde zayıf gözüküyorum aslında öyleyimde ama oturunca biraz karnım katlanır gibi oluyor fazla yağlı değilim.
Sizce bu vücut ölçülerini ve yaşımı göze alarak nasıl bir çalışma yolu,beslenme ve cardio çalışması izlemeliyim?Forumda biraz araştırma yaptım ama kapsamlı içinde cardio,beslenme,antrenman içeren programları pek bulamadım doğrusu bulduklarımıda yabancı olduğu için fazla anlamadım.
Her türlü tavsiyelere çalışma,beslenme,cardio programlarına açığım.
Not:Ulaşmak istediğim vücut belki yıllarca çalışma gerektiricek olsada hayallerimde hep böyle bir vücut var
Boy:1.81 bacak:53 baldır:35 boyun:37
Kilo:70 omuz:53 bilek:18 ön kol:27
Hatalı ölçtüğüm bir yer yoksa vücut ölçülerim hemen hemen bunlar (Terzilerdeki bez metreyi sırf bu ölçüler için aldım ölçtüm) kasların ölçüleri nerden alınmalı adlı konudaki resimden bakarak.
Karşıdan bakıldığında kıyafetin içinde zayıf gözüküyorum aslında öyleyimde ama oturunca biraz karnım katlanır gibi oluyor fazla yağlı değilim.
Sizce bu vücut ölçülerini ve yaşımı göze alarak nasıl bir çalışma yolu,beslenme ve cardio çalışması izlemeliyim?Forumda biraz araştırma yaptım ama kapsamlı içinde cardio,beslenme,antrenman içeren programları pek bulamadım doğrusu bulduklarımıda yabancı olduğu için fazla anlamadım.
Her türlü tavsiyelere çalışma,beslenme,cardio programlarına açığım.
Not:Ulaşmak istediğim vücut belki yıllarca çalışma gerektiricek olsada hayallerimde hep böyle bir vücut var