Hocamın verdiği program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XasTurk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar hocam 1.gün göğüs,biceps 2.gün bacak,kanat 3.gün omuz,triceps verdi ben pazartesi salı ve çarşamba günleri gitmeyi düşünüyorum böyle üst üste gitmenin zararı varmıdır?Onun dışında küçük kas gruplarını haftada 2 gün çalıştırmak istiyorum biceps,triceps ve omuz cuma veya cumartesi günü yapsam olurmu?Siz hangi günü önerirsiniz?

Selam;
Hocanız parçalı program yazmış.
Birer gün ara ile spora gitmelisin (Gün aşırı) aksi halde gelişme kayıt edemezssin.
Spor sonrası oluşan kas yıkımının tekrar yapılanması (recovery) için 1 gün antreman ertesi gün dinlenme şeklinde devam etmelisin.

Küçük kas guruplarını haftada 2 gün çalışabilirsiniz.

3 gün üst üste gitmenin bir zararı olcağını sanmıyroum çünkü hergün farklı kas gruplarını çalıştırıyorum kanlar başka kaslara pompalanıyor sonuçta

Olmaz öyle göğüs gireceksin arka kol gireceksin gerçekten geliştirmek verim almak istiyorsan 1 gün ara vermen lazım çünkü ağır gireceksen dinlenmeden olmaz. Ha ben laf olsun 2-3 ayda bırakacağım diyorsan istediğin gibi gir ama ardı ardına yapılmaz hem ilerlemesin hem yorulursun. O program 1 gün dinlen bir gün çalış şeklinde tekrarlar onuda söyleyeyim.

Back
Yukarı