Hocalarim ve değerli arkadaşlar biraz yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaşlar ben 29 yaşındayım 1.75boyunda 80 kiloyum üniversite yıllarımdan başlayan bir spor yaşamım var arda kesintiler olsa da az çok çalıştım.
Son bir senedir evde ay yürüyüşü bisikletinde kolları tutmaksızın günde 10 km olarak haftada 4 yada 5 gün koşuyorum aynı zamanda sabah ve akşam olarak toplamda 90 şınav 100-120 barfiks ağırlıksız 100 squat çalışyorum bıu ay içinde de yüzmeye başlayacağım önceden de biraz sebest olarak yüzme yapmıştım.Benim sorum bu idman programı ağır mı kalbi çok yorar mı günce programda ne gibi değişiklik yapmalıyım yüzmeye başlayınca 2 gün yüzme 3 gün evde bahsettiğim programı uygulamak istiyorum.
 
Kalbini fazla zorlamaz kanımca.Millet ne antremanlar yapıyor...Bi spor salonuna yazılsan bence hem düzene biner,hem hoca gözetiminde çalışırsın.
 
Eğer ağır gelirse bile aniden bir problem çıkmaz ortaya, kendin hissedersin, ona göre programında değişiklik yaparsın. Vücudun istesin, sen değil.
 
Daha az koş gerisinde bir problem olmaz.Fakat en güveniliri böyle bir durumda bir doktora git ve kalbine baktır sağlıklımı değilmi ;)
 
Back
Yukarı