hoca ilgilenmiyor yardım

1.70 boyunda 53 kiloyum.Kilo almak için yazıldım.Yazılmadan hoca yok sana şöyle yaptıracaz böyle yaptıracaz diye beni gaza getirdi.Başladım salona dedim beslenme programı ver dedim ne de olsa yazıldım peşin para verdim ya.3 öğünü 4 öğün yap dedi ee dedim şimdilik bu dedi şaka gibi ya.Neyse beslenme alışkanlığımı buradan geliştirmeye çalışıyorum.Bir de bana 3 gün üzerinden program yaptı.İlk gün bacak,ikinci gün bacak göğüs,3.gün göğüs çalışıyorum.Salondaki tüm makinaları deniyorum gibi 3gün de.Bu doğru mu acaba.Daha 1 ay oldu.Ben omuzlarım genişlesin birde kol kası yeterli.Baklavaya gerek yok. Bana yol gösterecek birileri var mı. Hatta bana spor programı verecek olan var mı?

İlgiyi isteyeceksin kardeşim. Diyeceksin hocam yardım edin bunu yapamıyorum. Diyeceksin hocam haftayı doldarak program yazalım. Beslenme konusunda bilgisizlik olabilir ondan sana şunu şunu yr demiyordur.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi hocan kendin ol bence kendi yolunu kendin hocalara güvenme araştır öğren vücudugunu senden iyi kimse tanıyamaz daha yararlı olur .

Kardeşim benden sana tavsiye bol bol oku , bu forumu baştan sona kadar gez , dolaş eminim aradığın her şeyin cevabını bulacaksın , beslenme , antrenman , dinlenme her şeyi bulursun . Maalesef hocalar hiç ilgilenmiyo , durum Türkiye geneli böyle . Başarılar kardeşim .

Back
Yukarı