nofear
Üye
hocaya tşkler istemiyorum ne demek Allah aşkına ben oraya zaten hoca görsün ona göre bi program versin diye gidiyorum çünkü evde zaten bi ton para verdim aletler aldım ayrıca sitede çok güzel evde çalışılacak hareketler de var kendi kafama göre salonda çalışmak istemiyorum yanlış mıyım ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:55 ----------
L karnitin ne bilmiyorum şimdi araştıracam hocam ilaç ile ilgili birşey söylemedi kilo konusuyla da ilgilenmiyor amaç hareketlerin öğrenilmesi ilk ay dedi tşkler cevabın faydalı oldu
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:55 ----------
Anladım , baştan belirtseydin daha sağlıklı yorumlar yapabilirdik.Böyle bir durumda kardiyo da yapman gerekir tabiki. L karnitin takviyesi kullanman yararına olabilir.Beslenmene ekstra önem vermen gerekiyor bu durumda , senin için asıl önemli olanlardan biri de bu aslında. Hocan bu konu ile ilgili ne söyledi sana ?
L karnitin ne bilmiyorum şimdi araştıracam hocam ilaç ile ilgili birşey söylemedi kilo konusuyla da ilgilenmiyor amaç hareketlerin öğrenilmesi ilk ay dedi tşkler cevabın faydalı oldu