Coleman Trebor
Üye
Bir arkadaşım var hoş bir kız . Aşık değilim ama güzel olduğunu düşünüyorum . Yani çıkmak isterim ama çıkmazsamda sorun değil yani kafamı çok meşgul etmez. Acılsam mı diyorum çıkma ihtimalimizde var gibi ama olmazsa çıkma teklifinden ret aldığınız ya da hoşlandığınızı bariz belli edip acılamadınız bir insanla arkadaşlığınız aynı olamayabilir ki ben onun arkadaşlığını da çok seviyorum ve kaybetmekte asla istemem. Kafama takılan bir kaç şey var. Birincisi eski sevgilisini unutamamış olabilir . Çünkü daha 7 ay önce ayrıldığında hazmedemediğini ve zor bir süreç olduğunu söylemişti hala devam ediyormu bilmiyorum. İkincisi arkadaş olarak belki uzun yıllar devam eder arkadaşlığımız ne istediğimden yüzde yüz emin değilim yinede ara sıra onu düşünürken buluyorum kendimi.Üçüncüsü belli edip sen hoş bir kızın daha farklı bir arkadaşlık istiyorum şeklinde konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum. Siz bir arkadaşınıza karşı bunları hissettiniz mi anlayacağınız kafam biraz karışık.Yardımcı olursanız sevinirim.