Bu konularda özellikle suplementler ve yağ yakıcıların içerikleri ile ilgili bilgi sahibi arkadaşlar var.
Ancak bazı dr yada eczacıya sorsamda çekinerek yada tedbir olarak sallamasyon cevaplar aldım.
Hergün sabah aç karna euthyrox 25 kullanıyorum. İser istemez aç karna alacak olmam hayat kalitemde bazı fedakarlıklar yapmama neden oluyor ama alıştım artık.
Böyle bir rahatsızlık farkında olmadığımız birçok olumsuzluğuda yanonda getiriyor; kilo alma, uyku hali, sinir, halsizlik v.s.
Ancak ben aldığım kiloları sporla, diyetle verdim.
Şimdi kalan yağlarıda yakmaya çabalıyorum.
CLA kullanıyorum (Hardline claone), akşamları ofisden çıkmadan sert bir sade amerikan kahvesi içiyorum, eve gelince yaptığım kardiyoda terlememe yardımcı olması için. Bazen sanki çarpıntı yada farklı çalışma gibi bir hisse kapılıyorum (spor yaparken veya gün içerisinde)
Takviye olarak termojenik yağ yakıcı kullanmak istiyorum.
Acaba kullandığım ilaçla bir etkileşimş, yada yan etkisi olurmu bnların?
Kullanmamın bir sakıncası varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ancak bazı dr yada eczacıya sorsamda çekinerek yada tedbir olarak sallamasyon cevaplar aldım.
Hergün sabah aç karna euthyrox 25 kullanıyorum. İser istemez aç karna alacak olmam hayat kalitemde bazı fedakarlıklar yapmama neden oluyor ama alıştım artık.
Böyle bir rahatsızlık farkında olmadığımız birçok olumsuzluğuda yanonda getiriyor; kilo alma, uyku hali, sinir, halsizlik v.s.
Ancak ben aldığım kiloları sporla, diyetle verdim.
Şimdi kalan yağlarıda yakmaya çabalıyorum.
CLA kullanıyorum (Hardline claone), akşamları ofisden çıkmadan sert bir sade amerikan kahvesi içiyorum, eve gelince yaptığım kardiyoda terlememe yardımcı olması için. Bazen sanki çarpıntı yada farklı çalışma gibi bir hisse kapılıyorum (spor yaparken veya gün içerisinde)
Takviye olarak termojenik yağ yakıcı kullanmak istiyorum.
Acaba kullandığım ilaçla bir etkileşimş, yada yan etkisi olurmu bnların?
Kullanmamın bir sakıncası varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.