surakings2
Üye
Arkadaşlar Şuan Karbonhidrat almazsak,kasları etkilermi?Saçma bir soru tabi etkilerde ne bakımdan etkileri vardır?
Arkadaşlar Şuan Karbonhidrat almazsak,kasları etkilermi?Saçma bir soru tabi etkilerde ne bakımdan etkileri vardır?
Şimdi arkadaşım forumun genel özelliği uygulamadan kulaktan duymalarla yorum yazmaktır.
Yani bunu uygulayıp sana yorum yapan ilk benim sanırım.
Ben şuan senin dediğin olayı yapıyorum.
0 olmasada çok minimum bir carbs alıyorum.
Sonuç inanılmaz bir yağ yakımı(Yanında 100 clen ve 600 t4 alıyorum o ayrı)
Ama arkamda 3 tane kürüm olup kas hafızam olmasına rağmen 1 aydır neredeyse hiç gelişmedim.
Yani zayıflamak istersen iyi ama kas kazanımı yok.
soyle uygulamayi dusunuyorum onceki insulin vs konularinida sentezleyerek...off gunlerde minimum karbo...antremandan once 100-150 gr pilav ...antremandan sonra iki corba kasigi bal yada pekmez...geri kalan ogunlerde protein maksimum...karboyu minimum tutmaya calisacagim...
bu durum sizce nasil tepki verir
Kür esnasinda yag oranini dusurmek amaci ile karbonhidrat alimini minimize etmek kür verimini düsürur mu ? Protein alimini ihmal etmeyip karboyu sadece ve sadece proteinleri enerji icin kullandirtmayacak kadar alsam...
ne zaman almaliyim ?
ortalama ne kadar almaliyim?
boy 1.81 kilo 93
Karboyu sıfırlamak tiroidin çalışmasını yani metobolizma hızını düşürecektir... bu nedenle günlük min 50g alınmalıdır... çok ani bir düşüş yaşamamak için ise genellikle 300-400 g lardan haftalık süreçlerde 50g a kadar düşürülmelidir... bu karbonhidrat ise antremanların çıkarılabilmesi ve yorgunluk hissinin azaltılması için antreman öncesi ve sonrasına paylaştırılabilir... kardio yapıyorsanız mutlaka sonrasında ağzınıza en azından iki kesme şeker atın ve bunu hiç karbonhidrat hesabına katmayın bile...) saygılarımla...
cardio yapıyorsanız mutlaka sonrasında ağzınıza en azından iki kesme şeker atın ve bunu hiç karbonhidrat hesabına katmayın bile...) saygılarımla...
düzgün karbo kullanırsan minimum yaglanma ile cıkarsın işin içinden önemli olan dogru zamanda dogru karbo
Birisi bu forumda bana ishal olursun demişti bende sana diyorum ishal olursun.!
![]()
kabızlıkmı ?Tam tersi belki de ishal zor.