Hiç bir gelişme yok

Arkadaşlar sitede bu konu çok var fakat sağlıklı bir şey bulamadım ben fitnessa başlıyalı 3 ay oldu boyum 1.85 kilom 82 fakat 3 ayda sadece kol kasımda biraz gelişme oldu büyük ihtimalle beslenme problemim var birde kilolu olduğumu düşünüyorum ne yapabilirim ?

Beslenmende sorun vardır ve asla unutma gelişme birden bire olmaz sabret elbet güzel günler de seni görecektir boşuna canını sıkma protein ağırlıklo beslen yeterince dinlem ve yeterince uyu:)

Arkadaşlar sitede bu konu çok var fakat sağlıklı bir şey bulamadım ben fitnessa başlıyalı 3 ay oldu boyum 1.85 kilom 82 fakat 3 ayda sadece kol kasımda biraz gelişme oldu büyük ihtimalle beslenme problemim var birde kilolu olduğumu düşünüyorum ne yapabilirim ?
Başlangıçta kaç kiloydun?

Benim en gelişmeyen bölgem kollarım. Geçen antrenman 4x12 barbell curl 4x12 hammer curl yaptım ama o kadar nizami yaptım ki gözümden yaş gelecekti. Hayatımda yaptığım en zor kol antrenmanı buydu :D Ama sonrasında 2-3 gün kollarım ağrıdı ve bu tek antrenmanda 0.6-0.7 cm gelişme oldu kollarımda. Yani ağır çalışmak değil önemli olan, önemli olan vücut ne istiyor onu bul bence.

Beslenmende sorun vardır ve asla unutma gelişme birden bire olmaz sabret elbet güzel günler de seni görecektir boşuna canını sıkma protein ağırlıklo beslen yeterince dinlem ve yeterince uyu:)
Uyumak önemlimi gerçekten açıkçası uyku düzenim hiç yok okula gidiyorum bu yüzden yorgun düşüp öğlen uyuyorum bu yüzden gece uyuyamıyorum

Back
Yukarı