Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkesin görüşlerini bekliyorum Barfix barı aldım duvara nasıl monte edebilirim ?
arkadaşlar 2 tane delik açtım ve duvarlara dubel çaltım ve vidalarını sıktım asıldığımda dübeller yerlerinde çıkıyor ne gibi birşey yapabilirim dübeller ve vidalar kırılmayacak şekilde ? çelik dübel denedim ve kısa geliyor
Duvar dediğine göre koridora asıyorsun sanırım. Ben çivili veya monte etmeli bir barı pek önermem neden diye sorarsan: Diyelim ki bir yere tatile gideceksiniz ve orada da spora devam etmek istiyorsunuz eğer monteli ise bar o zaman götüremezsiniz barınızı veya daha yüksek bir yere ya da daha engin bir yere takmak istediniz, bunları montelilerle yapamazsın. Bu barların sıkıştırmalıları var onları araştır derim. Çivi vs gerektirmiyorlar sadece istediğin bölgeye sıkıştırıyorsun düşme gibi bi olay da yok sen ne kadar sıkıştırırsan o kadar sağlam oluyor. Ha bir de barını kapıya sıkıştırmanı önermem çünkü kapıya zarar verebiliyorlar.