Hergün bilek çalışılır mı ?

Mr.Torkk

Üye
Ön kollarım en geride olduğum bölge.4 günlük rutinimde hergün 1 hareket bilek hareketi sıkıntı oluşturur mu ? Bazı yerlerde bileklerin 24 saatte bir çalıştırabileceğini okudum.Bir gün reverse barbell curl diğer gün wrist curl şeklinde 3x12 [emoji848]

Pshhhh

No one cares how much u can lift if u are not aesthetic

Bilekler hizli toparlanir genelde buyuk ihtimal kas gelisimi icin sorun olmaz ama bolgedeki tendonlar dinlenemezse tendonitis olma riski var.
Hmm.Bileklerim sakatlanırsa dolayısıyla üst vücut antrenmanları yapamam.Nasıl yapalım ? Reverse barbell curl sıkıntı olmaz diye düşünüyorum wrist curle göre

Pshhhh

Bende arada antrenmanımdan sonra reverse barbell curl yapıyorum... Ama 2-3 gün geçmiyo ağrılar :D anlamadım ya nedendir acaba :D bide 6 tekrar yapıyorum bilekler düşük gibi oluyo hatta :D kuvvet için yapıyorum ama bilemedim yanı bende hiç çabuk iyilesmiyor :D

Bende arada antrenmanımdan sonra reverse barbell curl yapıyorum... Ama 2-3 gün geçmiyo ağrılar :D anlamadım ya nedendir acaba :D bide 6 tekrar yapıyorum bilekler düşük gibi oluyo hatta :D kuvvet için yapıyorum ama bilemedim yanı bende hiç çabuk iyilesmiyor :D
Aman hocam sakatlanma dikkat et.Kuvvet için izole hareketlerde düşük rep yapılmaz genelde compound hareketlerde uygulanır.Ben izole hareketleri 8-12 rep arasında tutuyorum.

Pshhhh

Aman hocam sakatlanma dikkat et.Kuvvet için izole hareketlerde düşük rep yapılmaz genelde compound hareketlerde uygulanır.Ben izole hareketleri 8-12 rep arasında tutuyorum.

Pshhhh

Bilgi için teşekkürler :D zaten programımda yoktu keyfimden ekliyodum :) daha dikkatli olurum.

Back
Yukarı