Hergün 2 Bölge Çalışıp 4 Gün İdmana Dinlenme Günü Yapmadan Gitmek Yanlışmı ?

zero59

Üye
Arkadaşlar 6 Aydır Spor Yapıyorum Yaş 16 Kilo 58 Boy 1.75 Fazla Kilo Alamadım 6 Aydır Pekte Gelişemedim 3.5 Kilo Falan Aldım Ama Bu Uzun Sürede Acaba Kas Olarakmı Aldım Şuan 1. Gün Göğüs Biceps 2. Gün Sırt Triceps 3. Gün Omuz Bacak 4. Gün Biceps Bilek Karın Ve Bunu Şuan 2 Gün İdman 1 Gün Dinlenme Yapıyorum Acaba 4 Gün Gelip 1 Gün Dinlenmemi Yapmalıyım Dahamı İyi Olur Beslenmem İyi Çok Sağlam Hacim Yapmam Lazım Arkadaşlar Yardımcı olursanız Sevinirim.

yardım beyler bu bilgiler için 4 gün antreman 2 bölge calısıp hergün 1 gün dinlenme iyimi yoksa 2 gün idman 1 gün dinlenmemi iyi

antrenman sıralaman yanlış. sırt çalışırken biceps kası da çalışır. göğüs çalışırken triceps kası da çalışır. bu yüzden antrenmanın şöyle olsun

PAZARTESI
GOGUS BICEPS
SALI
OMUZ TRICEPS
CARSAMBA
DINLENME
PERSEMBE
SIRT BICEPS BILEK
CUMA
BACAK

karin çalısmasını antrenman sonlarında yapabilirsin. her gün çalışsan dahi sıkıntı olmaz

peki cuma bacak gününde sonra gene dinlenmemi yapacağım yoksa sadece çarşamba günlerimi programda 1 kere tek dinlenme birde şunu sormak istiyorum bu prgoramı 25 gündür afla yapıyorum pat diye bırakmak geçmek doğrumu olur ?

eğer ki haftada 1 gün triceps calısacaksam,göğüsten hemen sonraki gün calısmam.araya mutlaka bi bacak günü yada off gün koyarım ben olsam.

ben kendim sıkıntı yaşamadığım için ertesi gün giriyordum herkesin yapısı farklı tabi arkadaş memnun olmazsa dediğiniz gibi yapabilir

Back
Yukarı