Veyron dedi:
kalori cetvelindeki besinlerden günde 1000kaloriyi geçmeden ne istersen ye demişler adam 3 ayda 40 kilo vermiş ..
Bu duruma düşen bi sürü tanıdıgım var ...zamanında çok uyarmıştım kullanmamaları konusunda onları fakat akılları yeni başlarına geldi..
Normal işleyişi olan bi metabolizmaya sahip birine günlük kalori miktarını 2000 kcal'den 1000'e düşürmesini istediğinde zaten doğal olarak kilo kaybı yaşar..Aklı mantıgı olan insan bunu herbalife olmadan da yapar..Ama TR'de bir işten en çok rant sağlayan kişiler kilo vermenin kolay bişey oldugunu söyleyerek avaz avaz bağıranlar ve sattığı gıda takviyesinin içeriğinin ne oldugunu bilmeden bu pazardan pay koparmaya kalkışan felaket tellallarıdır..
Biz Kızılderililer gibi dalından kopardıgımız bitkiyi havanda dövüp,şişede bekletip,sonra içine başka bitkiler karıştırıp ilaç olarak kullanmıyoruz ki... Herbalife'da bu teknikle yapılmadıgına göre,kimyasal ortam çemberinden en az bir kere geçmiş demektir ki buna da zaten şüphem yok..
Umut tacirisiniz siz..
Kaportacı,frezeci,ev hanımı,avukat,bankacı,dozer operatörü olupta ek gelir ve şimdiye dek edinemediği sosyal yaşamını genişletmek için 4-5 yıldızlı bir otelde birkaç seminere katılıp beslenme ve diyet,anatomi,fizyoloji konularında ne kadar bilgi sahibi olunuyorsa (!) SİZ UMUT TACİRLERİ'de o kadar bilgi sahibisiniz..SİZ ve SİZİN BİLGİLERİNİZ, BEN VE BENİM GİBİ BU KONULARDA ÇOK DONANIMLI,OKUMUŞ,YILLARINI BU KONULAR ÜZERİNDE İHTİSAS YAPARAK GEÇİRMİŞ,TECRÜBE ETMİŞ İNSANLARIN ASLA ÖNÜNE GEÇEMEZ..KIYASLANAMAZ..
Ve siz altınıza yazdırıp ünvanınızı ve gelirinizi yükseltecek kişileri yukarıdaki meslek gruplarından seçmeye gayret edin..Zaten bir endokrinci,dahiliyeci,ürolog,kardiyolog sizin zincirinize dahil olmaz..Kazara olursa da açık kimliğimle diploma numarasını bulup şikayete hazırım..!
Siz bir saadet zinciri değilseniz neden o zaman ürünü satmak istediğiniz kişiyle birkaç dialogtan sonra ısrarla kendi satışını yapması durumunda alacağı ürünlerin neredeyse bedavaya ya da yarı fiyatına geleceğini söylüyor ve yine birkaç süslü laf ve abarttığınız kazanç miktarları konusunda karşınızdakini cezbetmeye çalışıyorsunuz ?
Ve size "Yürü Ya kulum" diye gaz verenlere,başınızdakilere söyleyin "BU ÜRÜNÜ SATMASI GEREKEN KİŞİLER" adı altında bir seminer daha versinler size..
160 boyunda 140 kilo olup trake solunumu yapan birinin,benim gibi 188 boyunda 95 kilo birine "Kilo vermek istermısııııııınnnnnnn ?" gibi bir cümle kurması ziyadesiyle "Sen önce kendin denesene" diyebileceğim kadar komik oluyor...
Ama emin olun ki artık bir çok insan herbalife konusunda bilinçli..ve yakında bu zinciriniz bozulacak..Çünkü İNSAN SAĞLIĞI SANDIĞINIZ KADAR UCUZ DEĞİL !!