Herbalife

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar başlık ne sizin tartıştığınız konu nereye gelmiş. burada bir organizasyon planlanıyor konu herba bilmem nereye gelmiş. lütfen bırakın şu herba olayını da hardline ile ilgili organizasyon ne alemde takip eden araştıran falan var mı? ben gainer almayı planlıyorum. organizasyo hakkında ve olabilirliği hakkında bilgi verirseniz seviniriz........

MAJESTIC dedi:
genel olarak eleştirileriniz;
1. suyla karıştırınca tadı güzel değil
- suyla karıştırma diye bişey yok. süt ya da m.suyuyla deniyosun.harika oluyo.

Valla ben zamanında sütle karıştırıyodum kusmamak için elimden geldiğince hızlı içiyordum. Bu yöntemle almış bir tanıdığımız satmıştı boşa gitmesin diye mecbur içiyodum napiyim :cry: Ha tabi beğenen beğenir o başka.

hernan77 dedi:
arkadaşlar başlık ne sizin tartıştığınız konu nereye gelmiş. burada bir organizasyon planlanıyor konu herba bilmem nereye gelmiş. lütfen bırakın şu herba olayını da hardline ile ilgili organizasyon ne alemde takip eden araştıran falan var mı? ben gainer almayı planlıyorum. organizasyo hakkında ve olabilirliği hakkında bilgi verirseniz seviniriz........

O iş olmayacak be abi. Başlık çöpe atılsa yeridir yani :?

1:sporcular için ozellıkle tasarlanmış olsa absorbe surelerı goz onune alınarak sadece süt veya meyva suyu gibi bır kıstasa sokulmazdı.
2:ben suplament pazarına bundan 9-10 yıl once gırdıgım için ben bılırım edaları ile yorum yapmak en dogal hakkımdır.birkaç seansta öğrettıklerı seminervari bilgiler ile kompedan olunmaz.
3:fiyatlar konusunda açıklamaya gerek gormedın galiba.dünyaca tanınmış wheyler ile fiyat yarısında oldugunuzun farkındasınız sanırım.
4:soya konusunda iyi arastırma yapın.o bahsettıgınız profesorler belki zamanla soya ile ostrojen arasındaki baglantıyı anlayabilirler.

Veyron dedi:
kalori cetvelindeki besinlerden günde 1000kaloriyi geçmeden ne istersen ye demişler adam 3 ayda 40 kilo vermiş ..

Bu duruma düşen bi sürü tanıdıgım var ...zamanında çok uyarmıştım kullanmamaları konusunda onları fakat akılları yeni başlarına geldi..

Normal işleyişi olan bi metabolizmaya sahip birine günlük kalori miktarını 2000 kcal'den 1000'e düşürmesini istediğinde zaten doğal olarak kilo kaybı yaşar..Aklı mantıgı olan insan bunu herbalife olmadan da yapar..Ama TR'de bir işten en çok rant sağlayan kişiler kilo vermenin kolay bişey oldugunu söyleyerek avaz avaz bağıranlar ve sattığı gıda takviyesinin içeriğinin ne oldugunu bilmeden bu pazardan pay koparmaya kalkışan felaket tellallarıdır..

Biz Kızılderililer gibi dalından kopardıgımız bitkiyi havanda dövüp,şişede bekletip,sonra içine başka bitkiler karıştırıp ilaç olarak kullanmıyoruz ki... Herbalife'da bu teknikle yapılmadıgına göre,kimyasal ortam çemberinden en az bir kere geçmiş demektir ki buna da zaten şüphem yok..

Umut tacirisiniz siz..

Kaportacı,frezeci,ev hanımı,avukat,bankacı,dozer operatörü olupta ek gelir ve şimdiye dek edinemediği sosyal yaşamını genişletmek için 4-5 yıldızlı bir otelde birkaç seminere katılıp beslenme ve diyet,anatomi,fizyoloji konularında ne kadar bilgi sahibi olunuyorsa (!) SİZ UMUT TACİRLERİ'de o kadar bilgi sahibisiniz..SİZ ve SİZİN BİLGİLERİNİZ, BEN VE BENİM GİBİ BU KONULARDA ÇOK DONANIMLI,OKUMUŞ,YILLARINI BU KONULAR ÜZERİNDE İHTİSAS YAPARAK GEÇİRMİŞ,TECRÜBE ETMİŞ İNSANLARIN ASLA ÖNÜNE GEÇEMEZ..KIYASLANAMAZ..

Ve siz altınıza yazdırıp ünvanınızı ve gelirinizi yükseltecek kişileri yukarıdaki meslek gruplarından seçmeye gayret edin..Zaten bir endokrinci,dahiliyeci,ürolog,kardiyolog sizin zincirinize dahil olmaz..Kazara olursa da açık kimliğimle diploma numarasını bulup şikayete hazırım..!

Siz bir saadet zinciri değilseniz neden o zaman ürünü satmak istediğiniz kişiyle birkaç dialogtan sonra ısrarla kendi satışını yapması durumunda alacağı ürünlerin neredeyse bedavaya ya da yarı fiyatına geleceğini söylüyor ve yine birkaç süslü laf ve abarttığınız kazanç miktarları konusunda karşınızdakini cezbetmeye çalışıyorsunuz ? :)

Ve size "Yürü Ya kulum" diye gaz verenlere,başınızdakilere söyleyin "BU ÜRÜNÜ SATMASI GEREKEN KİŞİLER" adı altında bir seminer daha versinler size..

160 boyunda 140 kilo olup trake solunumu yapan birinin,benim gibi 188 boyunda 95 kilo birine "Kilo vermek istermısııııııınnnnnnn ?" gibi bir cümle kurması ziyadesiyle "Sen önce kendin denesene" diyebileceğim kadar komik oluyor...

Ama emin olun ki artık bir çok insan herbalife konusunda bilinçli..ve yakında bu zinciriniz bozulacak..Çünkü İNSAN SAĞLIĞI SANDIĞINIZ KADAR UCUZ DEĞİL !!

Ayrıca yazının 2.Paragrafı ve sonrasını MAJESTIC'e hitaben yazdım.
Veyron sen üstüne alınma :D

guardbody dedi:
1:sporcular için ozellıkle tasarlanmış olsa absorbe surelerı goz onune alınarak sadece süt veya meyva suyu gibi bır kıstasa sokulmazdı.
2:ben suplament pazarına bundan 9-10 yıl once gırdıgım için ben bılırım edaları ile yorum yapmak en dogal hakkımdır.birkaç seansta öğrettıklerı seminervari bilgiler ile kompedan olunmaz.
3:fiyatlar konusunda açıklamaya gerek gormedın galiba.dünyaca tanınmış wheyler ile fiyat yarısında oldugunuzun farkındasınız sanırım.
4:soya konusunda iyi arastırma yapın.o bahsettıgınız profesorler belki zamanla soya ile ostrojen arasındaki baglantıyı anlayabilirler.

whey ürününüzün fiyatı herbalife gibi marka için gerçekten çok yüksek..guardbody'e katılıyorum..dünyanın en iyileriyle sadece fiyatta yarışmanızda enteresan..bu sorugulamanı tavsiye ediyorum majestic..

daha çok sadece daha çok satmak politikası herkes tarafından bilinen (her marka çok satmak ister ama bunu bangır bangır yapmaz) (ve konferanslarının büyük bölümü nekadar çok satarsanız o kadar şöyle olursunuzla geçen) bir ürünün içine ne koyarsanız koyun insanları kaçırırsınız..

"DOĞAL, DÜNYANIN BİR ÇOK İLGİLİ BAKANLIK LABARATUARLARINDAN ONAY ALINIP O ÜLKELERDEKİ HALKLAR ..."

Bir tıp doktoru bile bu kelimeyi nasıl yazıcağını bilmiyor ise ben onun DR.luğundan şüphe ederim.. :!: Ne kadar da kolay birşey sanal alemde tıp doktoruyum demek.. Ne güzel yaa..bende açayım her sayfaya bir account..Bende başlıyayım nameler dizmeye "doktorum ben..şöyleyim,böyleyim" demeye..

Ama maşallah kendini Dr.ilan etmiş bu zat "Marlboro" nun yazılışında hata yapmamış..

Nesin Sen Majestic ??

Distribütör mü ? Supervisor mı ??
Kaç Hom/STS katıldın?
Zorunlu kota miktarın nedir ?
3500-6000 YTL'lik yatırım kaç kez yaptın??
Yılını doldurduysan yıllık üye ücreti ne kadara patladı ?
Aylık aktifliğin kaç ürüne eşdeğer ?
Katıldıgınız toplantılarda KAÇ UZMAN TIP DOKTORU,DİYETİSYEN,KAÇ ÜRÜN MÜDÜRÜ YA DA SATIŞ DİREKTÖRÜ VAR?
O toplantılarınızın finansal desteğini ve kullandığınız salon kirasını şirket mi veriyor yoksa SÖĞÜŞLEDİĞİNİZ VE ENAYİ YERİNE KOYDUGUNUZ DİSTRİBÜTÖRLER Mİ ?

Hadi anlat...NESİN SEN Kİ Bu sitede bu kadar bilinçli ve bunlar sayesinde bilinçlenmeye çalışan bunca insanın içinde yazdıklarınla kendine çıkarcı ve Cahil muamelesi yaptıracak kadar her fırsatta burda ürünü tanıtmaya çalışıyosun??

Kime neyi anlatacaksın??
Toplantılarda konuşulan konunun yatırım oldugunu mu yoksa aynı toplantılardaki dans edişlerinizi mi :!:

Promosyonunu PARASINI SOKAĞA ATMAYA NİYETLİLERE yap..
Zira burdaki insanların NE AKLINI NE DE CÜZDANINI KARIŞTIRABİLİRSİN :!: :!: :!:

Majestic cöktü :lol:

BaBe ShaQ, bence birak bir gün BELKI kendisi anlar.
Komik olan sey halen israrla devam etmesidir, nasil egitiyorlar anlamis degilim, ama bravo demek geldi icimden, cünkü BEN bu kadar kisinin ayni seyleri bilmesi ve söylemesi sonrasinda tamamen susardim.

Cogunuz kiziyorsunuzdur, haklisinizda ama Inanin bence cok komik, ben cidden egleniyorum burada, bu yazilanlari okuyunca :D

Majestic...
arkadasin verdigi protein kutusu var, istersen bu iki kutuyu video cekimiyle cöpe nasil doktugumu gösterebilirim.

Bitkisel proteinle işimiz olmaz bizim konu nereye kaymış :x

Bitkisel protein almak istesek günde sekiz öğün yeşil mercimek ve haşlanmış yağsız tussuz fazülye yiyebilecek disipline sahibiz biz sporcuyuz, atletiğiz, başarılıyız, becerikliyiz, uyanığız neyin ne olduğunu biliyoruz.

Ufacık bir kutu soya proteinine bir yığın para vereğimize aynı parayla kendimize dört dörtlük bir diyet programı hazırlayabilecek beceriye sahibiz.

Şu "en kaliteli protein soya proteini" lafını da sadece herbalife pazarlamacıları kullanıyor dikkat ederseniz.

Ürünün çok kaliteli olduğunu kabul ettik diyelim o fiyatlarla sporcu gıda alamazki aç kalır anasını satiym :x . Burası aç kalanların mekanı değil günde 6 öğün yemek yiyip, bir ton kalori alıp diyetinde beyaz un, şeker ve doymamış yağ bulunmayanların mekanı burası babayiğitlerin, pehlivanların, vücutçuların mekanı buradan size iş çıkmaz :badgrin:.

Olmassa gereksiz mesajları silelimde organızasyonumuza bakalım sayın Moderatörler. Bende varım bu organizasyonda :) .

Bana böyle linklerle gelme Majestic Efendi ..
Sana,sattığın ürünle ilgili negatif yazılmış o kadar çok yazının linkini bulurum ki ; Okuman günler sonra bittiğinde kilisenin papazını başka türlü görürsün..

BaBe ShaQ dedi:
Nesin Sen Majestic ??

Kaç Hom/STS katıldın?
Katıldıgınız toplantılarda KAÇ UZMAN TIP DOKTORU,DİYETİSYEN,KAÇ ÜRÜN MÜDÜRÜ YA DA SATIŞ DİREKTÖRÜ VAR?
O toplantılarınızın finansal desteğini ve kullandığınız salon kirasını şirket mi veriyor yoksa SÖĞÜŞLEDİĞİNİZ VE ENAYİ YERİNE KOYDUGUNUZ DİSTRİBÜTÖRLER Mİ ?

Bu sorularıma neden cevap alamadım ben ? İkide birde paçanı kurtaracağını umduğun linkler verip duracağına önce yukardaki soruları mı yanıtlamayı denesene ? Neden cevap vermiyosun bunlara ?
YOKSA BUNLARI YAZARSAN PAZARLAMA POLİTİKANDAN ÖDÜN VERMİŞ OLUP, "KAKALAMAYA" ÇALIŞTIĞIN ÜRÜNLERİN ELİNDE (!) PATLAMASINDAN MI ENDİŞE EDİYOSUN ?

Sen bunları anlat,elinde kalan malları tek kalemde ben alırım :!:
Haa anlatamam diyorsanda çek git,bu saatten sonra zaten buralar sana dar gelir :!:

MAJESTIC dedi:
kol 39 ama enterasan 35-36 lık kol gibi duruyo. yani hem küçük hem de normal 39 luk koldan küçük gözüküyo arka kol zayıf herhalde bilmiyorum biceps im uzun belkide anlamadım gitti

Kendi sattığın markanın aminosunu yada protein tozunu kullan..Eğer işe yaramazsa üfle belki şişer :!:

MAJESTIC dedi:
boy 181 . kilo 85 . bel (felaket) 93
sonum hayır olsun...

Böyle gidersen bir sonun bile olmayacak :!:

@Despo : Allah'a havale edicen böylelerini alıcı ödemeli olarak.. :)

BaBe ShaQ o kadar sağlam cevaplar yazıyorsunki adam ne yapsın karşına çıkamıyor. herbalife olayını bu forumda duydum. daha evvel bi tanışmışlığım yok bu ürünlen. ama anladığım kadarıylan daha çok fit olmaya çalışan ve kilo verme konusunda derdi olan insanlara yönelik bi ürün olsa gerek. o tip insanları da anlamam zaten. bu tip ürünler kullanacaklarına hergün 30-35 dk koşsalar herşey çok daha mükemmel olur....

BaBe ShaQ dedi:
Bana böyle linklerle gelme Majestic Efendi ..
Sana,sattığın ürünle ilgili negatif yazılmış o kadar çok yazının linkini bulurum ki ; Okuman günler sonra bittiğinde kilisenin papazını başka türlü görürsün..

BaBe ShaQ dedi:
Nesin Sen Majestic ??

Kaç Hom/STS katıldın?

Bu sorularıma neden cevap alamadım ben ? İkide birde paçanı kurtaracağını umduğun linkler verip duracağına önce yukardaki soruları mı yanıtlamayı denesene ? Neden cevap vermiyosun bunlara ?
YOKSA BUNLARI YAZARSAN PAZARLAMA POLİTİKANDAN ÖDÜN VERMİŞ OLUP, "KAKALAMAYA" ÇALIŞTIĞIN ÜRÜNLERİN ELİNDE (!) PATLAMASINDAN MI ENDİŞE EDİYOSUN ?

Sen bunları anlat,elinde kalan malları tek kalemde ben alırım :!:
Haa anlatamam diyorsanda çek git,bu saatten sonra zaten buralar sana dar gelir :!:

Kendi sattığın markanın aminosunu yada protein tozunu kullan..Eğer işe yaramazsa üfle belki şişer :!:

Böyle gidersen bir sonun bile olmayacak :!:

@Despo : Allah'a havale edicen böylelerini alıcı ödemeli olarak.. :)

bence cevaplar sağlam değil çok sert (olması gerekenden fazla) :!: (herbalife hakkındaki düşüncelerim benimde oldukça katıdır mesajları takip ederseniz görebilirsiniz..kimseyi savunmuyorum fakat tartışma ortamı bu kadar sert olmamalı..taraflar verilerini sunarlar..hed höd demezler benim bildiğim..karşılıklı ispat ve çürütmeler yeterliydi karşı tarafın niyeti iyi yada kötü olsun..

Sert cevap verdiğime inanmıyorum sevgili diez..
Yazdıklarım tamamen yazarken eğlendiğimin bir ifadesi..ve olması gerektiği gibi..
Benim ya da başkasının yazdıkların nasıl bir ruh durumunda iken okuyorsanız o şekilde algılayabilirsiniz.

Sanal ortam insan mimiklerinden yoksun bir yerdir..O yüzden olaya birazcık empatik yaklaşmakta yarar var..

Ayrıca bu platform insanların VG ve diğer sporlardaki tecrübe ve bilgi birikimlerini aktardıkları bir yer..
Burasını bunun aksine MAJESTIC gibi reklam-satış-satış öncesi pazarlama-rant sağlama alanında ısrarla kullanan kim varsa ona'da bildiklerim dahilinde aynı cevabı yazarım..(Hele bu Herbalife gibi işe yaramaz ve network marketing sistemiyle satılan ürünlerden biriyse..)

Benim yazdıklarıma karşı olan düşüncelerin yinede senin takdirin...teşekkür ederim ;)

BAbe Shaq edebe saygıya davet ediyorum seni . burası o değildir bu değildir falan diyosun öncelikle bilmen gerekirki burası kimsenin kimseye hakaret edebileceği biryer değildir. Dikkat ettiysen üslubumu hala seviyene düşürmedim kendine gel. mevzuyu insan gibi tartışmak yerine hakaretlere sığınmak saldırgan tutum , haksız olmanın bariz göstergesidir.

HERBALIFE A GELİNCE . HERBALIFE DUNYADA MARKA OLMUŞ SEN KABUL ETSEN NOLUR KABULLENEMESEN NOLUR. bakın akşam gazetesi kaç gündür bangır bangır reklamını yapıyor nobel ödüllü doktorumuz lui ignarro nun kitabını veriyor alıp bi okuyun.

MAJESTIC dedi:
BAbe Shaq edebe saygıya davet ediyorum seni . burası o değildir bu değildir falan diyosun öncelikle bilmen gerekirki burası kimsenin kimseye hakaret edebileceği biryer değildir. Dikkat ettiysen üslubumu hala seviyene düşürmedim kendine gel. mevzuyu insan gibi tartışmak yerine hakaretlere sığınmak saldırgan tutum , haksız olmanın bariz göstergesidir.

HERBALIFE A GELİNCE . HERBALIFE DUNYADA MARKA OLMUŞ SEN KABUL ETSEN NOLUR KABULLENEMESEN NOLUR. bakın akşam gazetesi kaç gündür bangır bangır reklamını yapıyor nobel ödüllü doktorumuz lui ignarro nun kitabını veriyor alıp bi okuyun.

:)

1-Edebi,saygıyı senden öğreniceğimi sanmıyorum..
2-Benim yazılarımı hakaret olarak algılıyosan o senin sorunun..
3-Sen ürünü kendi bilgilerin elverdiğince savunup tartışmak yerine,başkalarının kalemlerinden alıntılayarak bariz satış yapmak istiyosun..Bu mesajının son paragrafında bile ikna etmeye çalışıcı satış öncesi pazarlama üslubu var.. Sana söylenen bunca olumsuz şeye rağmen hala buraya ısrarla bişiler yazabiliyosan insanın yüzünde gözü olur deyimini kullanmamda bir sakınca oldugunu da sanmıyorum..

Ayrıca Sen benim ne seviyede oldugumu tartışacak kadar büyümedin.. :!: :!:
Ve sakın bana bir daha tehditkar cümleler kurma :!: :!:

Admin ya da moderatör arkadaşlar,
Bu topiğin kilitlenmesini talep ediyorum..Teşekkür ederim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı