Her idman başlangıcı barfix ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 'Tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ısınma amacıyla , gövde için komple yapılabilinir...1-2 set ....)

ancak, aşırı barfiks çalışmak "düşük omuz "yaratacağından ,bunu "dambıl yana açışlar " ya da "yay açışları" ile desteklemek gerekir...

programınız ağırlık olarak "barfiks türlerinden "oluşuyorsa "dambıl yana açış veya yay çalışmalarını ekleyin...)

zararlı olmaz hatta mutlaka öneriyorum. hatta ve hatta genç arkadaşlara iki kat daha fazla öneriyorum boy atma açısından.

ısınma amacıyla , gövde için komple yapılabilinir...1-2 set ....)

ancak, aşırı barfiks çalışmak "düşük omuz "yaratacağından ,bunu "dambıl yana açışlar " ya da "yay açışları" ile desteklemek gerekir...

programınız ağırlık olarak "barfiks türlerinden "oluşuyorsa "dambıl yana açış veya yay çalışmalarını ekleyin...)

Bende ısınmak amaçlı düşünüyordum. Kendimi enerjik hissettiğim günler ısınmak için 1-2 set 5 6 tekrar girmeyi düşünüyorum.

Fazla geliştirir mi kanatları?

Güç ve birazda hacim katabilir ama hergün aşırı zorlama şeklinde olmiyacak tabi.

5-6 tekrardan kimseye bışı olmaz mrk etme =))) biceps gününün ertesi belkii çok ağır calıştıysan sorun cıkarabılır oda sanmıorumm onun yerıne ufak kilolarla calışcagın bölgeye yönelikk hareket yapsan daha verimli olur bence

ercan hocam düşük omuz oluşturma fikrinize katılmıyorm açıkcası , barfiks en çok omuzu zorlayan hareketlerden biridir ve bana kalırsa daha dik bir omuz yapmaya yardımcı.

Back
Yukarı