Her gece makarna !..

merhaba arkadaslar
spor salonuna baslayalı 1 ay oldu
normalde kılo alamayan bırısı olarak hocanın tek soyledıgı her gece yatmadan once makarna ve yumurta yıyıyorsun ama her gece dedı
evet bu sayede tabı beslenmeme dıkkat ederek kendımı zorlayarak 4 kılo adım
55 kılodan 59 kıloya yukselldım
ama cok hafıf gobegım cıkmaya ve gobek yanları yaglanmaya basladı gıbı gelıyor sızde ne yapmalıyım.
simdiden tşkler.

ama hıc kılo alamayan bırı olarak kılo almaya basladım bır sure boyle devam etsem daha sonra gobegımı erıtmek yagları yakmak daha kolay olur gıbı me gelıyor yanlıs mı dusunuyorum sızce

ama hıc kılo alamayan bırı olarak kılo almaya basladım bır sure boyle devam etsem daha sonra gobegımı erıtmek yagları yakmak daha kolay olur gıbı me gelıyor yanlıs mı dusunuyorum sızce
Kilo alamayan değil az yemek yiyen vardır :)
Hedefini bilmiyorum ama sağlıklı kilo alıp daha güzel bir vücudun olsun istiyorsan ilk olarak o hocayla konuşmayı kesmelisin. yağ yakmak kilo almaktan çok daha zordur bu yüzden aceleye getirip yağlanma gerek yok. Yavaş yavaş kilo alırsan ilerde daha sıkı diyetlerle uğraşmak zorunda kalmazsın. Yani yediğini genel olarak arttırıp ( gece yemek zorunda değilsin) ihtiyacın olan proteini aldıktan sonra akışına bırak :) Geç olsun güç olmasın :)

Uyku, beslenme, antreman ne kadar önemliyse sağlıkta bu spor için o kadar önemli.
Kilo almana yarar mı bilemem belkide daha fazla yediğin için almışsındır ama bunun sonuçları sana zarar verir.

Back
Yukarı