Her Gün Body Sporu Yapmak Kaslar Yönünden Yararlımı !!!!

Arkadaslar ben hergün body sporu yapıyorum akşamdan akşama kaslarımın geliştiğini kısmen görüyordum ama herkes kaslar dinlene dinlene büyür diyorlar ama bir türlü tam bilgi alamadım hergün body sporu yapmak kaslar yönünden yararlımı sorusuna cevap arıyorum...

Arkadaslar ben hergün body sporu yapıyorum akşamdan akşama kaslarımın geliştiğini kısmen görüyordum ama herkes kaslar dinlene dinlene büyür diyorlar ama bir türlü tam bilgi alamadım hergün body sporu yapmak kaslar yönünden yararlımı sorusuna cevap arıyorum...
Selamlar ;
Haftanın beş günü düzgün bir antrenman yapman gerekir off günlerini istersen hafta içine yayarsın istersen hafta sonu yaparsın. Kaslar dinlenirken büyür ancak kimse yatarken kas kazanamaz. Ağır antrenmanlar yapmazsanız kendinizi tam anlamıyla yormazsanız beş gün dinlenin yine gelişemezsiniz.
İyi günler.

Yeni başladıysan bir iki ay kadar 3 gün çalışırsın daha sonraları dilersen 6 güne kadar çıkabilirsin sana tavsiyem 5 günden yukarı çıkmaman yönünde olacaktır..

Bölge bölge çalışma kıvamına geldiğinde her gün çalışabilirsin biraz gözle görülür kas kütlesi olması lazım 7 gün yapmakta iyi bişe değil vucudu eklemleri en az haftada 1-2 gün dinlendirmek şart müsabık olmadıkça gerek yok 7 gün benim görüşümce gençlikte anlamıyorsun ama ilerleyen yıllarda genç iken yaptığın ufak hatalar yaşlılıkta gösteriyor kendini eklem bağ dokusu zedelenme vs va örnek olabilir

büyük yarışmalara katılanlar günde 1 bölge gibi çalışıp 5 gün çalışıyorlar haftada ve yarışmaya birkaç ay kala 6 gün çalışıyorlar
antrenmanda kendini fazlasıyla zorla fazla gitmek istersende günde 1 bölge çalış haftada 2 günde off yap
3 gün git 1 gün ara 2 gün git 1 gün ara haftayı bitirirsin böyle

COK TEŞEKKÜR EDERİM ABİLER YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN[DOUBLEPOST=1405359948][/DOUBLEPOST]Son 1 Tane Daha Sorum Olcak alt adonis için yapılması gereken egzersizler söyleyebilirmisiniz...

Back
Yukarı