Her Gün Abdominal Calışılır mı?

Egka21

Üye
Arkadaslar sorum yukarida her gun abdominal calisilir mi? Spora baslayali 3 ay oldu her gun abdominal calistim. Ama bugun de forumda kaslari 1gun dinlendirerek calistirmak gerektigini okudum. Spordaki hocam her gun abdominal calismama karismiyordu,belki yag oranim dusuk olmadigi icin karismiyordu. Sizin fikirleriniz neler ne yapmam lazim?

Kardesim ben 1 gün calısıp 1 gün dinlendiriyorum .
Hergün calışmak mantıklı değil onların da dinlenmeye ihtiyacı var ( ne kadar karın kası calıssan ertesi gün karnında ağrı olmasa da dinlenmesi şart) zaten kosarken eğılırken falan da çalışıyor bir de ek calıstırma yaparak fazla zorlama kendini derim.

Sagol ben de oyle calisirim bundan sonra. Gogus,kol,omuzu farkli gunlerde dinlenerek calisiyosam niye karin kaslarini her gun calisiyorum diye dusununce mantikli geldi.

benim gittiğim salondaki hoca karın kaslarının 24 saatte dinlendiğini söyledi.hergün karın çalışıyorum ama bölgelere ayırarak.örneğin 1gün alt karın, ertesi gün üst karıni diğer gün yan karın gibi

faydasını görüyormusun ?

bu programa daha yeni başladım 3-4 gün oldu.bacak bölgesini de ön-arka olarak ayrı günler yapıyorum ama şunu söyleyebilirim ki ben daha önceki aylarda karın kaslarının hepsini aynı gün çalıştırıyodum (2-3günde bir) daha çok yoruluyodum her bölge için 3setten en az 10set çalışıyodum ve kaslarımdaki yorulmayı, gerginliği gerçekten hissediyodum, iyi randıman aldığımı düşünüyodum. ama şu an bölge bölge ayırınca günde 3-4set karın çalışmış oluyorum bu da beni yormuyo.belki faydası olcaktır orasını bilemem ama ben yorgunluk, gerginlik olunca daha iyi hissediyorum.kardioyla beraber üst 2 karın kasını çıkarmıştım.1 ay sonra sonuç alıp almadığımı tekrar yazarım

Back
Yukarı