Her Antremanda kaç hareket olmalı

Herogaki

Üye
Arkadaşlar 8 aydır vücut geliştirme yapıyorum ramazan ayı geldiği için biraz ara verdim. Ramazan sonrası için yeni bir program hazırlamayı düşünüyorum.
Haftada 3 gün spora gidebiliyorum : Çarşamba - Cuma - Pazar

Çarşamba günleri : Kol-Arkakol-Üstkol
Cuma günleri : Göğüs-Sırt
Pazar günleri de : Omuz-Trapez
Çalışıyorum Buna göre Her antremanda her bölge için kaç Hareket yaparsam doğru olur :)

Spor salonumuzda bi Hoca olmadığı için herşeyi kendin öğrenmek zorunda kaldım programımı felan kendim hazırladım :) Daha önceleri her antremanda 20 kadar hareket yapıyordum bunun doğru olmadığını düşündüm tabi herşeyi yeni yeni kavrıyorum bu konuda sizden yardım istiyorum :)

göğüs biceps
sırt triceps
omuz bacak
(trapez omuzun içinde) istersen böyle yap daha iyi olur senin için bide kilolu isen karın programı ekleye bilirsin...

göğüs biceps
sırt triceps
omuz bacak
(trapez omuzun içinde) istersen böyle yap daha iyi olur senin için bide kilolu isen karın programı ekleye bilirsin...

Teşekkür ederim dostum :) peki Göğüs + Biceps için kaç hareket girmeliyim toplam :)

ilk ayda isen göğüse 4 hareket yeter 4 de biceps yaparsın tam bilmiyorum bende araştırıyorum ama araştırmada senden birazcık ilerdeyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :D

ilk ayda isen göğüse 4 hareket yeter 4 de biceps yaparsın tam bilmiyorum bende araştırıyorum ama araştırmada senden birazcık ilerdeyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :D

8 aydır vücut geliştirme yapıyorum sağlam vücudum var :D acemi sandın beni :D
Göğüse 4 Bicepse 4 hareket yani her idmanda 8 hareket iyidir sanıyorum :)

Back
Yukarı