Selamın Aleyküm abilerim 16 yaşındayım 1.75 boylarında 90 kilo yani şişman biriyim ben bunu eskiden sorun etmezdim çünkü okul ortamımda komik olduğum için sevilen bir insandım okulun nerdeyse en güzel kızıyla çıkıyordum ama büyüdükçe işler gelişti şimdi 16 yaşındayım hala bir çok kişi var çevremde ama şöyle izlenimlerim oldu son günlerde yakın arkadaşlarımdan ezilmeler görüyorum şöyle anlatıyım çıktığım kızdan ayrıldıktan sonra bunalımmıdır nedir başkasıyla olma isteğim yoktu açıkçası ve sonradan erkeklik hali başladı tabii neyse buraları geçelim arkadaşlarımdan tipsiz olduğumu kilolu olduğumu duydum resmen yüzüme vuruyolardı ve bana bizim takıldığımız kızlar belli sen gibi takılmıyoruz gibi yüksekten bakan laflar söylendi açıkcası üzüldüm yakın arkadaşlarım oldukları için sonra denemeye karar verdim gittim bir kızla telefonda güzel güzel konuştum ettim kız güzel sayılır yani güzel güzel konuştum baya sıra geldi tiplere oraya kadar iyi faceden ekledim telefondan konuşuodm bumusun dedi evet dedim neyse ya tamam kalsın lafını duyunca bir hüzün çöktü içime kötü bişey sonuçta ve düşündüm sonuçta Yüce Yaratıcımızın verdiği yüz nasıl çirkin olabilir ki herkesin güzelliği vardır diye tipimi katmadım ama kilo olayını düşündüm ve zayıflamam gerektiğini anladım zayıflamak istiyorum ama yeni bir hobim oluştu koşucu yani atlet olmak istiyorum belirli bir alanda her gün koşu yapsam bu kiloyla zayıflıyabilirmiyim ve iyi koşabilirmiyim acaba diye sormak istedim bir yerdede içimi döktüm... okuduğunuz için teşekkür ederim