hepsiburada.com sanırım 5-6 aydır supplement satıyor ve bende hemen hemen tüm ürünleri inceledim sitedeki..sadece optimum nutrition marka satıyor..optimum'un da hepsiburadanın da kalitesinden hiç şüphem yok ama ithalatçı firma(adını bilmiyorum) sanırım ürün yorumlarına sıradan insanlar adıyla msjlar eklemiş ve insanları yanıltmaya çalışmış..(aşağıda bu msjlardan örnek vereceğim..)
optimum gibi bir markayı bu tarz hilelerle pazarlamaya çalışmak kendini boşuna yormaktır ve zaten buna hiç gerek yoktur..
hepsiburada.com'a bu konuda 2 adet mail attım..birde ürünlerin birisine yorum ekledim..ama hepsiburada.com geri dönmedi..sadece ürünlerin altındaki yorumların arasına eleştirici yorumumu eklediler.(belkide hepsiburada.com'unda haberi yok bundan).aslında şikayetvar.com'a da bu durumu izah ettim ama tabi şikayet değilde sitem olduğu için yayınlamadılar..
hepsiburada.com'a aslında oldukça güvenirim ama sadece bunu ihmal ettikleri kanısındayım..
Uzattım sadede geliyorum arkadaşlar..sadece böyle basit numaralar mide bulandırıyor..bir ürünün bu yönüylede eleştirilmesi garip bir durumdur ama müşteriyi zerre kadarda olsa yanıltmaya çalışanları kınıyorum..sonuna kadar okursanız sevinirim.
yorumlardan örnekler :
daha bunun gibi çok yorum var.saçma kelimeri bold yaptım..ben sadece gülüyorum..vatandaş ağzıyla yazmaya çalışmışlar ama birşey unutmuşlar normalde müşteriler yorumlarında aşkımla papaz oldum gibi herif gibi beni deliye çevirdi gibi motor tekledi yada seksi sevenlere duyurulur gibi laflara pek yer vermiyorlar.. :x
Offf be ne dolmuşum rahatladım
[/quote]
optimum gibi bir markayı bu tarz hilelerle pazarlamaya çalışmak kendini boşuna yormaktır ve zaten buna hiç gerek yoktur..
hepsiburada.com'a bu konuda 2 adet mail attım..birde ürünlerin birisine yorum ekledim..ama hepsiburada.com geri dönmedi..sadece ürünlerin altındaki yorumların arasına eleştirici yorumumu eklediler.(belkide hepsiburada.com'unda haberi yok bundan).aslında şikayetvar.com'a da bu durumu izah ettim ama tabi şikayet değilde sitem olduğu için yayınlamadılar..
hepsiburada.com'a aslında oldukça güvenirim ama sadece bunu ihmal ettikleri kanısındayım..
Uzattım sadede geliyorum arkadaşlar..sadece böyle basit numaralar mide bulandırıyor..bir ürünün bu yönüylede eleştirilmesi garip bir durumdur ama müşteriyi zerre kadarda olsa yanıltmaya çalışanları kınıyorum..sonuna kadar okursanız sevinirim.
yorumlardan örnekler :
7yıldan beri body sporu yapıyorum.Vücudum iyi bir konuma geldi ama dahada büyütmek istiyordum.Ne yaptıysam ciddi anlamda ölçülerimde bir ilerleme yoktu.Optimum Nutrition dan profesyonel anlamda gelişim ve performans konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti aldım.Hepsiburada.com dada bu uygulama başlamış.Çok harika bir çalışma.Gerçekten Türkiyede örnek bir çalışma Hepsiburada.com u yürekten kutlarım.AAAA unutmadan bende Optimum Creatine 2500 caps,Optimum Pro-Complex Protein ,Optimum BCAA 5000 ve Multuvitamin ve mineral kullanıyorum.Valla yandım,Elbiselerim yakında olmayacak.Birde Aşkımla papaz oldum.Büyümemi istemiyor.Nasıl kandıracağımı bilemiyorum.
Ben tam bir body building sporu fanatiğim.Antreman yaptım salon adeta fanetiklerle dolu.Aramızda gizli bir rekabet var.Her hafta sonu ölçü alarak birbirimize hava atmaya çalışırız.Salonda herkes Cenk isminde arkadaşla iyi gelişemiyor diye dalga geçerdi.Cenge son 1 aydır birşeyler olmaya başladı.Adam tam gaz gidiyor.Cenk gelişimi konusunda bizim merkamızı giderdi .Meğer bizim Cenk Optimum Creatine 2500 kullanıyormuş.Tüm fanatiklere tavsiye ederim.Gelişmeleri gözlerimle gördüm.
Ben 1 ay önce ,Optimum BCAA 5000 ni satın aldım ve idmanlarda performansını denedim. Performansı adeta beni deliye çevirdi. Ne bu güç böyle.
Bu arada kaslarımda kayıp olacakmı,olmayacakmı diye, idmanlarda hiç te tasam olmadı.Ölçü meraklılarına ve ağır kilo basma sevdalılarına duyurulur.
Ramazan ayının ilk hafatasıydı.Salonda idman yapıyordum.Salonda idman yapan bir arkadaşım sinirden sağı solu tekmeleyip duruyordu.İkide bir ölçümde iki cm kayıbım var deyip sayıklayıp sayıklayıp durdu.Hocamız arkadaşımı yanına çağırdı ve ağır idmanlarda kas kayıplarını önleyen ve kendisinin kullandığı Optimum BCAA 5000 gösterdi.Kendisinin bu üründen çok memnun kaldığını arkadaşıma anlattı.Baktım bizim arkadaşta ,hocadan bu ürünü almış kullanıyor.Vadantaşın ağzı kulaklarında bu sıralar herkese mutluluk dağıtıyor.Kas kayıpları yaşamak istemeyen ve ölçü alma meraklılarına tavsiye ederim haaaa.
Arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve aynı salonda vücud geliştirme sporu yapıyoruz.Arkadaşıma son zamanlarda birşeyler oldu ve idman yaparken ,herif kilolarla oynamaya başladı.Onun takıldığı kiloları ben denedim.Benim motor tekledi.Bu işin sırrı nedir diye söyledim.Oda bana Optimum Tribulus çantasında çıkartıp gösterdi.İnanın 1 hafta boyunca onu seyretmekten idman yapamadım.Bende alıp deneyeceğim.
Tribulus 625 mg.seks performansım aldım ve denedim.Sonuç mükemmel.Benim gibi seksi sevenlere duyurulur.
daha bunun gibi çok yorum var.saçma kelimeri bold yaptım..ben sadece gülüyorum..vatandaş ağzıyla yazmaya çalışmışlar ama birşey unutmuşlar normalde müşteriler yorumlarında aşkımla papaz oldum gibi herif gibi beni deliye çevirdi gibi motor tekledi yada seksi sevenlere duyurulur gibi laflara pek yer vermiyorlar.. :x
Offf be ne dolmuşum rahatladım