hepsiburada.com'daki şüpheli ürün yorumları..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
hepsiburada.com sanırım 5-6 aydır supplement satıyor ve bende hemen hemen tüm ürünleri inceledim sitedeki..sadece optimum nutrition marka satıyor..optimum'un da hepsiburadanın da kalitesinden hiç şüphem yok ama ithalatçı firma(adını bilmiyorum) sanırım ürün yorumlarına sıradan insanlar adıyla msjlar eklemiş ve insanları yanıltmaya çalışmış..(aşağıda bu msjlardan örnek vereceğim..)
optimum gibi bir markayı bu tarz hilelerle pazarlamaya çalışmak kendini boşuna yormaktır ve zaten buna hiç gerek yoktur..
hepsiburada.com'a bu konuda 2 adet mail attım..birde ürünlerin birisine yorum ekledim..ama hepsiburada.com geri dönmedi..sadece ürünlerin altındaki yorumların arasına eleştirici yorumumu eklediler.(belkide hepsiburada.com'unda haberi yok bundan).aslında şikayetvar.com'a da bu durumu izah ettim ama tabi şikayet değilde sitem olduğu için yayınlamadılar..
hepsiburada.com'a aslında oldukça güvenirim ama sadece bunu ihmal ettikleri kanısındayım..

Uzattım sadede geliyorum arkadaşlar..sadece böyle basit numaralar mide bulandırıyor..bir ürünün bu yönüylede eleştirilmesi garip bir durumdur ama müşteriyi zerre kadarda olsa yanıltmaya çalışanları kınıyorum..sonuna kadar okursanız sevinirim.

yorumlardan örnekler :
7yıldan beri body sporu yapıyorum.Vücudum iyi bir konuma geldi ama dahada büyütmek istiyordum.Ne yaptıysam ciddi anlamda ölçülerimde bir ilerleme yoktu.Optimum Nutrition dan profesyonel anlamda gelişim ve performans konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti aldım.Hepsiburada.com dada bu uygulama başlamış.Çok harika bir çalışma.Gerçekten Türkiyede örnek bir çalışma Hepsiburada.com u yürekten kutlarım.AAAA unutmadan bende Optimum Creatine 2500 caps,Optimum Pro-Complex Protein ,Optimum BCAA 5000 ve Multuvitamin ve mineral kullanıyorum.Valla yandım,Elbiselerim yakında olmayacak.Birde Aşkımla papaz oldum.Büyümemi istemiyor.Nasıl kandıracağımı bilemiyorum.

Ben tam bir body building sporu fanatiğim.Antreman yaptım salon adeta fanetiklerle dolu.Aramızda gizli bir rekabet var.Her hafta sonu ölçü alarak birbirimize hava atmaya çalışırız.Salonda herkes Cenk isminde arkadaşla iyi gelişemiyor diye dalga geçerdi.Cenge son 1 aydır birşeyler olmaya başladı.Adam tam gaz gidiyor.Cenk gelişimi konusunda bizim merkamızı giderdi .Meğer bizim Cenk Optimum Creatine 2500 kullanıyormuş.Tüm fanatiklere tavsiye ederim.Gelişmeleri gözlerimle gördüm.

Ben 1 ay önce ,Optimum BCAA 5000 ni satın aldım ve idmanlarda performansını denedim. Performansı adeta beni deliye çevirdi. Ne bu güç böyle.
Bu arada kaslarımda kayıp olacakmı,olmayacakmı diye, idmanlarda hiç te tasam olmadı.Ölçü meraklılarına ve ağır kilo basma sevdalılarına duyurulur.

Ramazan ayının ilk hafatasıydı.Salonda idman yapıyordum.Salonda idman yapan bir arkadaşım sinirden sağı solu tekmeleyip duruyordu.İkide bir ölçümde iki cm kayıbım var deyip sayıklayıp sayıklayıp durdu.Hocamız arkadaşımı yanına çağırdı ve ağır idmanlarda kas kayıplarını önleyen ve kendisinin kullandığı Optimum BCAA 5000 gösterdi.Kendisinin bu üründen çok memnun kaldığını arkadaşıma anlattı.Baktım bizim arkadaşta ,hocadan bu ürünü almış kullanıyor.Vadantaşın ağzı kulaklarında bu sıralar herkese mutluluk dağıtıyor.Kas kayıpları yaşamak istemeyen ve ölçü alma meraklılarına tavsiye ederim haaaa.

Arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz ve aynı salonda vücud geliştirme sporu yapıyoruz.Arkadaşıma son zamanlarda birşeyler oldu ve idman yaparken ,herif kilolarla oynamaya başladı.Onun takıldığı kiloları ben denedim.Benim motor tekledi.Bu işin sırrı nedir diye söyledim.Oda bana Optimum Tribulus çantasında çıkartıp gösterdi.İnanın 1 hafta boyunca onu seyretmekten idman yapamadım.Bende alıp deneyeceğim.

Tribulus 625 mg.seks performansım aldım ve denedim.Sonuç mükemmel.Benim gibi seksi sevenlere duyurulur.

daha bunun gibi çok yorum var.saçma kelimeri bold yaptım..ben sadece gülüyorum..vatandaş ağzıyla yazmaya çalışmışlar ama birşey unutmuşlar normalde müşteriler yorumlarında aşkımla papaz oldum gibi herif gibi beni deliye çevirdi gibi motor tekledi yada seksi sevenlere duyurulur gibi laflara pek yer vermiyorlar.. :x

Offf be ne dolmuşum rahatladım :D [/quote]

Hahahahah çok güldüm. Salonda sağı solu tekmeleyip "2 cm kaybettim" diyen karakter süper. Böyle birini salonda görsem hemen bakırköy'e açarım telefonu :D

Bu sitenin ekibi bodycileri aptal zannediyor galiba...İnsan biraz usturuplu yazar "Ürünü kullandım, memnun kaldım, size de tavsiye ederim" gibi mülayim olur biraz.

sabah sabah iyi guldurdunuz beni :lol: :lol: :lol:

:) Bir laf vardır:
"Kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle zanneder."
Bu yorumları normal kullanıcı yorumuymuş gibi yazanlar harhalde bizi gerizekalı zannediyor. :D :D

yorumların içeriği kamyoncu muhabbetine dönmüş ben arkadasa katılıyorum
belkide yanılıyoruzdur tesadüf buya hep odun olan yorumcular görüş belirtmiştir ayrıca ben bu yorumları okuyunca ürünün potansiyel müsteri kitlesinden sebep almam zaten

Aslında bu çok normal her zaman her yerde görülebilen bir durum ama bir o kadar komik ve basit gercekten güldürdü beni,bende hepsiburda daki ürünleri incelemiştim ama yorumlara hiç bakmamıştım bu şeye benzemiş calgon reklamına "calgon kullanmaya başladım makinamda kireçlenme kalmadı makinam canavar gibi......." :D :D saçma salak bişey o ürünü alcağım olsada almam...

dediğim gibi site yorumları tam incelemedi demekki benim eklediğim ve yapılmış olan yorumları eleştirip yerin dibine soktuğum yorumuda diğerlerinin arasına 3-4 gün sonra eklediler.. :lol: gerçi buaralar baktığımda yaptığım yorum zorlarına gitti ki artık göremiyorum.. :D

bende çok güldüm ama kızmadım da değil..müşteriyi aldatmakta bir yana müşteriyi aptal yerine koymak hatta dalga geçmenin bir türü bu..

zuhahaha :lol: :lol: :lol:
alın bi tanede benden
optimum nutrition'un malı deniz yemeyen keriz :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Daha önce bu başlığı görmüştüm yorum yazacaktım baktım son msj ın tarihi epey eski vazgeçtim.şimdi yazıyım:
hepsi buradada gerçekten iyi yorumlar oluyor.bilgilendirici,yönlendirici ama bir ksım yorum var ki sanki firma elemanı tarfından yazılmış gibi.sırf satılsın diye abuk subuk yorumalr oluyor.tavsiyem alacağınız ürünü (her ne ise) başka yerde inceleme fırsatınız varsa ordan bakın.

bende hepsiburada.com şikayet bölümüne birşeyler yazmıştım fakat yetkililer benim mesajımdaki istemedikleri yerleri çıkarıp kalan kısmı yayınlamışlar.bu zaten son alışverişim oldu kendileri ile.yorumlarıda oldukça acemice buldum.sanırım elde kalan,satılmayan üürnlerini bu şekilde pazarlama gayesindeler.

Aşağı yukarı,Optimum nutrition ürünlerini bir yıldır kullanıyorum.Kendi vücudumda inanılmaz gelişmeler oldu ve giderekte artıyor.Bu beni çılgına çeviriyor ve beni inanılmaz duygulara sahip olmama neden oluyor.Kendi yeteneklerimi ,kendime keşfetmesini öğreten ,büyük usta ve hocamada ayrıca teşekkür ederim.Her sabah yataktan kalkerken,en iyisinin en iyisi olacağım diye kendimi konsantre ediyorum.5lbs Gold proteinini 10 gündür kullanıyorum.Gold protein en iyisinin en iyisi olma arzumu çok daha körüklüyor.Buradan tüm hızlı gelişme aşığı tüm sporculara tavsiye ederim.Kesinlikle paranız sokağa gitmez.Geçen gün body fanilamı giydim,kız arkadaşımla bir gösteriye gittik.İnsanların bana bakmaları ve benim yaşıtım kızların bana sarkması benim çok hoşuma gitti ama kız arkadaşımın hiç hoşuna gitmedi.Atletle gezmemi yasakladı.Yahu bu kızlardan ne çekiyoruz böyle.Bırakında bunca terin ve acının keyfini yaşayalım.Anlamıyorlar bizi.
Sibel aşkım ,seni çok seviyorum.Kalbim seninle.Bırakta bu işin keyfini çıkartalım biraz.Kavga etme artık benimle,biraz anlayışlı ol.

bu nedir ya?? inananlar elbet çıkacaktır ancak bu işten anlayan insanlarda tiksinti oluşturacağı kesin. şahsen bu ürünleri kullanıcak olsam hepsiburadan almam bu yorumlardan sonra.

açıkçası bu başlık açılalı 1 seneyi geçti..hala böylemidir bilmiyorum..Hepsiburada.com bu supplement işinin içinden çıkamadı..hem çok pahalı sattı hemde devamlı stoklar boş gözüküyor..Belkide sitenin tedarikçi firması hayal kırıklığına uğrattı bunları

Back
Yukarı