Hep Aynı Antreman Programını Yapmak

Merhaba herkese , ben yaklaşık olarak 12 aydır aynı programı yapıyorum :( biliyorum cok yanlıs ama spor salonunda değilim evdeyim , p90X yapıyorum ama artık gelişmem durdu 2 aydır , sabahları kalktığımda kas ağrısı çekmiyorum :(
Sürekli aynı antreman programını izlemenin bize getireceği dezavantajlar nelerdir birlikte bu konuya çözüm getirirsek cok sevinirim

zararini kendin soylemissin gelismen durmus

bir film seyrederken nasıl ki klişe olmamasını istiyorsak ve bizi şaşırtmasını istiyorsak değişiklik istiyorsak vücutta bizden bunu bekler sıradan klişelerle dolu bir film seyrederken insan sıkılır hatta uyuya kalabilir ve vücutta aynı antreman sisteminden sıkılır

Vücut hareketlere zamanla alışır ve tepki göstermemeye başlar. Dolayısıyla arada yeni bi soluk getirip farklı programlara geçiş yapmalıyız, piramit setler, süper setler vs. vs. klişelikten kurtulmayız programı.

Bence bu vücut için olduğu kadar bizim için de önemli, insan hep aynı hareketleri yaparken sıkılıyor ya. Yeni programa geçince daha bi gaza geliyorum, hevesleniyorum şahsen.

Cevabınız için çok tesekkürler , evet size katılıyorum yeni antreeman programı çıkartırdım hocam eşliğinde çok heyecanlandım bi an :) Daha cok verim aldım gerçekten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı