HENÜZ HİÇBİR ŞEY BULAMADIM

Merhaba. bb yapmak için beslenme programı hazılrarken her öğünü hallettim bir tek kahvaltı kaldı.
Yumurta yemeyi çok denedim ama olmadı. alternatifini henüz bulamadım. bana 4 yumurtanın besin değerini sağlayacak bir öğün tavsiyesi verir misiniz? lor , tavuk göğsü y. mercimek hariç. onları diğer öğünlerde kullanıyorum.

yumurtayı bişeyin içine karıştırıp yemeyi dene;
75 gram yulafın içine bir parmak kadar sıcak su koy ve 30 dakika bekle yulaf suyu çeksin
çektikten sonra istediğin meyveyi dilimle sonra haşlanan yumurtalarıda küçük parçalara bölerek yulafla karıştır eğer çikolatalı protein tozun varsa yulafla onu karıştırabilirsin

Favori kahvaltı tarifimi veriyorum
250 gr yoğurt 150 kcal
20 gr tahin 140 kcal
25 gr pekmez 70 kcal
5 gr kakao 10 kcal
50 gr yulaf ezmesi 175 kcal
20 gr buğday ruşeymi 70 kcal
20 gr ceviz 130 kcal
Yarım muz 50 kcal
Toplam 795 kcal
Karb, protein, iyi yağ dengesi çok iyi tadı çok güzel omega 3,6,9 hepsi var. zevke göre kakao ve ruşeym çıkarılabilir, tarçın eklenebilir, protein tozu eklenebilir, kalori ihtiyacına göre gramaj artırılıp azaltılabilir kıvam için su eklenebilir kendi zevkinize göre modifiye edebilirsiniz, değişik meyveler eklenebilir. Ben bu kahvaltı ile 2,5 saat ağır idman çıkarabiliyorum

Favori kahvaltı tarifimi veriyorum
250 gr yoğurt 150 kcal
20 gr tahin 140 kcal
25 gr pekmez 70 kcal
5 gr kakao 10 kcal
50 gr yulaf ezmesi 175 kcal
20 gr buğday ruşeymi 70 kcal
20 gr ceviz 130 kcal
Yarım muz 50 kcal
Toplam 795 kcal
Karb, protein, iyi yağ dengesi çok iyi tadı çok güzel omega 3,6,9 hepsi var. zevke göre kakao ve ruşeym çıkarılabilir, tarçın eklenebilir, protein tozu eklenebilir, kalori ihtiyacına göre gramaj artırılıp azaltılabilir kıvam için su eklenebilir kendi zevkinize göre modifiye edebilirsiniz, değişik meyveler eklenebilir. Ben bu kahvaltı ile 2,5 saat ağır idman çıkarabiliyorum
tahin pekmez ve body building bir arada.. zor dostum zor

Bence hiç sakıncası yok, tamamen doğal ve inanılmaz besleyici özellikle tahinden alacağın yağı başka besinlerden alamaZsın, pekmezin içindeki şeker belki soru işareti ama o da tamamen doğal ve tahinin yağı onun glisemik endeksini düşürüyor. Aşırı tüketmemek kaydı ile çok faydasını görürsünüz

Back
Yukarı