Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle,
Başlığı yardım almak için umarım yardımcı olursunuz.
yaşım 17 kilom 69 ve boyum 178cm
Genelde kilomun boyuma ideal olduğu söyleniyor ama kıyafetimin altındaki yağları gören yok. Tabi çok aşırı yağlı olduğum söylenemez ama bi miktar yağ eritmem gerekiyor. Aynı zamanda da kas kütlemi arttırıp vücudumu geliştirmem lazım. Yaklaşık 2 haftadır spor yapıyorum pek kardiyo yapmıyorum ama 2 kilo kadar verdim. Göbek kısmımda belirgin bir zayıflama oldu.
Araştırmalarıma göre hem yağ eritip hem kas kütlemi arttırmak biraz sıkıntılı bir süreçmiş ve beslenme çok önemliymiş. Şimdi aşağı bi günde neler yediğimi ve spor düzenimi yazacağım eğer bir yanlış görürseniz lütfen yorum yapın.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
2 ince dilim beyaz ekmek
5 yemek kaşığı lor peynir(50g)
1 bardak yeşil çay şekersiz
yarım domates yarım salatalık
Ara Öğün: 2 adet meyve (bugün sade dondurma yedim 2 top)
10 badem
Öğle yemeği: 2 ince dilim beyaz ekmek
8 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara Öğün: yeşil çay
yarım paket diyet bisküvi
Yaklaşık bir saat sonra çalışmamı yapıyorum çalışmadan 20 dakika sonra falan da akşam yemeği yiyorum
Akşam yemeği: 300-400 gram beyaz veya kırmızı et
salata
Ara öğün: 1 meyve
1 kase yoğurt
Evet yeme düzenim %90 bu şekilde oluyor öğle yemeği arada değişiyor ama kalorisini koruyorum. Egzersizlerimi evde yapıyorum ve şu şekilde:
1.gün barfiks+şınav çalışması üst vücut için(vücudumdaki kaslar yanana kadar yapıyorum belli bi sayısı yok)
2.gün karın kası için çeşitli hareketler(yine belli bir sayısı yok kaslar yanana kadar)
3.gün alt vücut için çeşitli hareketler (kaslar yanana kadar)
4.gün: kardiyo koşu 45-50 dakika
5.gün: 1. güne geri sarıyorum.
Evet yemem sporum bu şekilde ve hem kas kütlemi arttırıp hem yağ eritmek istiyorum. Yüksek ihtimal yanlış yaptığım şeyler vardır. Bu işin ehli kişiler umarım bana yardım eder. Teşekkür ediyorum
Başlığı yardım almak için umarım yardımcı olursunuz.
yaşım 17 kilom 69 ve boyum 178cm
Genelde kilomun boyuma ideal olduğu söyleniyor ama kıyafetimin altındaki yağları gören yok. Tabi çok aşırı yağlı olduğum söylenemez ama bi miktar yağ eritmem gerekiyor. Aynı zamanda da kas kütlemi arttırıp vücudumu geliştirmem lazım. Yaklaşık 2 haftadır spor yapıyorum pek kardiyo yapmıyorum ama 2 kilo kadar verdim. Göbek kısmımda belirgin bir zayıflama oldu.
Araştırmalarıma göre hem yağ eritip hem kas kütlemi arttırmak biraz sıkıntılı bir süreçmiş ve beslenme çok önemliymiş. Şimdi aşağı bi günde neler yediğimi ve spor düzenimi yazacağım eğer bir yanlış görürseniz lütfen yorum yapın.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
2 ince dilim beyaz ekmek
5 yemek kaşığı lor peynir(50g)
1 bardak yeşil çay şekersiz
yarım domates yarım salatalık
Ara Öğün: 2 adet meyve (bugün sade dondurma yedim 2 top)
10 badem
Öğle yemeği: 2 ince dilim beyaz ekmek
8 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara Öğün: yeşil çay
yarım paket diyet bisküvi
Yaklaşık bir saat sonra çalışmamı yapıyorum çalışmadan 20 dakika sonra falan da akşam yemeği yiyorum
Akşam yemeği: 300-400 gram beyaz veya kırmızı et
salata
Ara öğün: 1 meyve
1 kase yoğurt
Evet yeme düzenim %90 bu şekilde oluyor öğle yemeği arada değişiyor ama kalorisini koruyorum. Egzersizlerimi evde yapıyorum ve şu şekilde:
1.gün barfiks+şınav çalışması üst vücut için(vücudumdaki kaslar yanana kadar yapıyorum belli bi sayısı yok)
2.gün karın kası için çeşitli hareketler(yine belli bir sayısı yok kaslar yanana kadar)
3.gün alt vücut için çeşitli hareketler (kaslar yanana kadar)
4.gün: kardiyo koşu 45-50 dakika
5.gün: 1. güne geri sarıyorum.
Evet yemem sporum bu şekilde ve hem kas kütlemi arttırıp hem yağ eritmek istiyorum. Yüksek ihtimal yanlış yaptığım şeyler vardır. Bu işin ehli kişiler umarım bana yardım eder. Teşekkür ediyorum