Hem Protein Tozu Hemde Karbonhidrat Tozu Beraber Kullanımı

enqinn

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Spor'a geri döneceğim. Yaşım 23, Boyum 1.90, Kilo 87. Lakin 87 kilo sizi yanıltmasın. Vücudum zayıf. Örneğin kollar: 28 cm, Omuz 112 cm, Göğüs: 98 cm.
Benim body başlama amacaım kas yapmak değil. Uzun boylu olduğum için hem kilo almak hemde vücudumu irileştirmek istiyorum. Yani öyle adaleli kollara sahip olmak gibi bir amacım yok sadece üzerime kıyafet giydiğim zaman kendimi bayrak direği gibi hissetmek istemiyorum. Elbiseler üzerimde bol kalıyor.

Neyse, ameliyat olduğum için spora 5 ay gibi ara verdim. 5 ay öncesinde de 2-3 aylık bir çalışma yaşamıştım. Şimdi tekrar başlayacağım hazır kışken kolsuzları giyene kadar vücudu şişirmek istiyorum. Bu yüzden hem protein hemde karbonhidratı beraber kullanmak istiyorum. Aklımda spordan önce ve sonra 2 ölçek kullanmak var. İkisini beraber kullanırsam herhangi bir zararı olur mu yoksa kullanabilir miyim?

Kendi evimde değilim, ist'da öğrenci olduğumdan dolayı yemek sıkıntısı yaşarım, lokantalarada hergün masraf yapamam haftada 1-2 ancak ama afedersiniz makarna, tavuklu pilav, tavuk, döner, sabahları yulaf ezmesi felan gün içinde götürebilirim. Bunlara ek olarak toz kullanmak istiyorum. sizce 3-4 aylık süreçte hem kullanıp hemde amacıma ulaşabilir miyim?

Protein Tozu olarak;
Optimum whey protein
Muscletech Nitrotech hardcore

Karbonhidrat Tozu olarak;
Muscletech Masstech
Universal Gainfest 3100
Optimum Serious Mass

Hangilerini beraber kullanabilirim veya sizin önerileriniz var mı? Teşekkürler!
 
Cevap yok ama birde arkadaşlar şöyle birşey düşünüyorum

Ben karbonhidrat ve proteini ayni gün almak istiyorum ve şöyle uygulayacağim ama doğru mu bilemiyorum.

Karbonhidrat tozunu sabah kahvaltidan sonra 1 ölçek ve akşam yatmadan öne 1 ölcek su veya süt ile;
Protein tozunu ise spordan önce 1 ölçek e spordan sonra 1 ölçek düşünüyorum.

Dinlenme günlerinde ise sadece katbonhidrati sabah ve akşam 1er ölçek almak istiyorum. Dediğim gibi hedefim irileşmek Maraz ali tarzi :)
 
bak şimdi kahvaltıda yulaf , patates haşlaması , yumurta tüketebilirsin daha çok 4-5 yumurta ve peynir , süt ürünlşeri protein alman için yeterlidir kahvaltıda . ayrıca proteini uyanınca içebilirsin gece yatmadan lor tüketebilirsin[DOUBLEPOST=1387276663][/DOUBLEPOST]lapa pirinç , bulgur , patates bunlar karbonhidrattır bilirsin zaten bol bol tüket arada tozunuda alabilirsin
 
Kardesim ben optimum gold whey ile optimum serious mass beraber kullandigim zaman spor hayatimdaki en iyi hacimi aldim İki urunu kombin etmeni tavsiye ediyorum kullanma seklim kendimden ornek vereyim ; YUKSEK TEMPOLU Calisip duzenli uyku aliskanligin varsa
On gunlerde --- Sabah kahvaltidan yarim saat sonra 125 gram gainer antreman oncesi 1 olcek whey antreman sonrasi 1 olcek whey yatmadan yarim saat once yarim yagli sutle 125 gram whey...
Off gunlerde sabah ogle aksam 100 er gram gainer yine ..
Eger yuksek tempolu calismiyorsam yani aldigin bu malzemeleri kullanamiyorsan gaineri tavsiye etmem 1 porsiyonda (327 gram) 1250 kalori var buda yaglanma vs yapabilir iyi gunler
Umarim yardimci olmusumdur
 
Back
Yukarı