Hem Kas Büyütüp Hemde Zayıflayabilirmiyim ?

azimle çalışırsan yaparsın kendimden örnek veriyim 7-8 ayda hem yediklerime dikkat etmeye çalışarak ( yinede haftada 1 kendimi ödüllendirerek :D ) 94-95 kgdan 79.5 kgya indim boy 1.73 yaşta 16
kollarda 33cm salonda koşu ve eliptik ve bisiklet e ağırlık vererek dakikalarını uzatarak bunlar olur yavaş yavaş üçgene doğru gidiyorum :D amacım 70-75 olup daha dolu bir kas programına geçmek :) ve dahada hızlanmak[DOUBLEPOST=1408275780][/DOUBLEPOST]kafanda oluşan sorularıda sorabilirsin ayrıca .

Yürüme Bandı 15 dakika Bisiklet 15 dakika yapıyorum ben Teşekkürler Yorumunuz İçin

rica ederim ilk başladığımda bende o civarlarda yapıyordum ama şimdi 2 sinide 30 dakkaya çıkardım bisiklet salonda kullanmıyorum kendi bisikletim var arada sahile çıkıp 5-10km sürüyorum koşu bandı ile eliptik 30 dakka yaptım sıkılıncada koşuyu 25 dk yapıyorum gerçektende faydasını görürsün tavsiye ederim dakikayi arttır bi 3km yap

bana ilk başladığımda 1 ay sonra bırakırsın diyorlardı 15 kg verdim şimdi :D o diyen kişiler salonda yok :):)

rica ederim ilk başladığımda bende o civarlarda yapıyordum ama şimdi 2 sinide 30 dakkaya çıkardım bisiklet salonda kullanmıyorum kendi bisikletim var arada sahile çıkıp 5-10km sürüyorum koşu bandı ile eliptik 30 dakka yaptım sıkılıncada koşuyu 25 dk yapıyorum gerçektende faydasını görürsün tavsiye ederim dakikayi arttır bi 3km yap

bana ilk başladığımda 1 ay sonra bırakırsın diyorlardı 15 kg verdim şimdi :D o diyen kişiler salonda yok :):)
Helal Olsun Valla Bazen Sabah 5-6 gibi Kalkıp Koşu yapmak istiyorum Rocky gibi :D:D:D 9 gün oluyo 3 kilo verdim :D Spora Devam :=))))

eyvallah ..:) hızlı verme geri alırsın yavaş yavaş sakin sakin yazın ortasında banada geliyordu o istek 9-10 gibi çıkıyım sahilde koşuya sonradan geçti :D
yavaş yavaş kendin hem kg veriyorsun hemde vücudun üçgenleşiyor okul açılmasınada yaklaşık 1 ay kaldı o 1 ayda 3kilo verip kaslarıda dahada arttıp piyasaya çıkmak istiyorum hayırlısı olsun :) :)

eyvallah ..:) hızlı verme geri alırsın yavaş yavaş sakin sakin yazın ortasında banada geliyordu o istek 9-10 gibi çıkıyım sahilde koşuya sonradan geçti :D
yavaş yavaş kendin hem kg veriyorsun hemde vücudun üçgenleşiyor okul açılmasınada yaklaşık 1 ay kaldı o 1 ayda 3kilo verip kaslarıda dahada arttıp piyasaya çıkmak istiyorum hayırlısı olsun :) :)
ahahaha aynen benmde öyle işte :D Tekrardan Sağol :D

Back
Yukarı