hem iş hem body

kaosfare

Üye
herkeze iyi günler beyler ben body sporunu 2 ay yapıp bıraktım bi hastalık geçirmiştim ama şimdi iyiyim ve yenıdn baslıyacagım aklıma takılan bır soru var hem çalışıp hem body yapabilirmiyim işten 6,30 da cıkıyorum salona gitmem 7'yi buluyor sizce direk body salonuna mı gitmeliyım yoksa eve gidip dinlendıkten sonra mı gıtmelıyım, yanı dırek salona gıtmemın kaslarımda küçülmesine sebep olur mu

spordan en az 2 saat önce yemek işini bitirip salona gıdıp çalışabılırsınız

bu arada ne tür iş yaptığınızı bılmedıgım ıcın ofis işi olarak düşündüm

1- Ben ve burda tanıdığım bir çok arkdş hem çalışıpğ hem salona gidiyor malesef böyle olmak zorunda :)

2- eve gidersen sence kaç saat kalırsan dinlenebilirisn..1-2 saat yetermi..yetmez..o zmana direk salona geçmek şart..

3-fazla dinlenen kişilere nazaran belki biraz daha geç gelişme gösteririz..ancak gelişiriz öyle yada böyle..

bence hiç bir sorun yok aynen devam etmen mantıklı olacaktır..

Bu arada ben vadiyalı çalışan ,kas gelişiminde yararı birçok şeyden önde gelen gece uykusu ne yazıkki bende sıfır diyebilirim..ama malesef yılmadan devam etmek zorundayım ( yız)

saygılar...

buro mobilyalari imal ediyoruz biraz agir ve yorucu is burdan direk eve gdrsem 1 saat dinlenebilirm

ben şuan evdeyim işten gelirken direk bodyemi geçsem diye düşünüyodum. evde olunca noldu?

bilgisayarı açtım pes oynuyorum. :D

Back
Yukarı