Hedefim Bu Nasıl Olurum

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ajan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanlış birşey yazdıysam özür dilerim forum kurallarını okudum biliyorum konuyu saptıran ben değilim sadece bilgi almak istiyorum burda reklammmı yapıyorum ...
 
Ajan dedi:
yanlış birşey yazdıysam özür dilerim forum kurallarını okudum biliyorum konuyu saptıran ben değilim sadece bilgi almak istiyorum burda reklammmı yapıyorum ...
Hala anlamak istemiyorsun ajan despo nun dediğine kulak ver o sana yanlış yapıyorsun diyor sen reklamdan bahsediyorsun amacınız nedir ?
madem kuralları okudun kural ihlali neden yapıyorsun
 
Mod arkadaslarim. Böyle bir genc geldiginde böyle davranilmaz. Onun genetiginide bilmedigimiz icin onun yapisina ulasamazsin da diyemeyiz degilmi! Ondan yani plan vermek lazim. Yönlendirme önemli. O kadar kati olmayin arkadaslar.
Kardesim simdi sen programini ve beslenmeni ayarla. Bir fizik sectiysen o zaman da yani 1-2 sene kendine zaman ayarlicaksin. resimlerde zayif felanda degilsin. Demek güzel vücuda gelebilirsin. Bak ne dicem sana. Burada avrupada dogru plan yapan cocuklari ben cok iyi yerlere geldigini gördüm. Ama haftada 6 gün calismak cok cok fazla. Ondan yani haftada 3 gün agir calis. Hafif caliscaksan haftada 5-6 gün calisabilirsin . Ama 1-2 saat antremanda olmaz. Her idmanda bu sefer 40 dakika felan idman yaparsin.
Düzgün beslen. Kilona göre önce 1,5gram protein al. 2 ay sonra bunu 2grama cikartmaya calis. Böyle dengele kendini sporcu kardesim. Unutma kardesim bu yapacagin spordur . Birinin vücuduna ulasma yollari degil. O yola ulastiginda bile yine devam edeceksin spora. Hadi bakalim kolay gelsin ;)
 
Ajan dedi:
ama böyle yaparak hayallerimi yıkıyorsun kimisi diyorki olur sende olamz diyon çok üzlüyorum benden ne olur :oops: ozaman :arrow:
senden ne mi olur düzenli bir şekilde çalışırsın genetiğin neye izin verirse o olursun.belki 50 cent belki brat pit.yada hepsi bir yana iyi bir sporcu.
 
bence o siyah adam gibi olamazsın. desponun da dediği gibi genetik işi bu. hiç boşuna yorma kendini bence. başarılar.
 
selam Ajan;

50 cent in vücudu özenilecek bir vücut değil bana göre. sen sporunu yap, anatomine uygun olarak zaten gelişeceksin.
mesela kim arnold gibi bir vücut istemez dimi? ama herkes onun gibi yapabilseydi arnold 1 numara olmazdı :)

başarılar
 
serdar1980
arkadaşım ben demiyorumki tıpatım aynısı oluyim kaşı gözü renki demiyorum ben sadece fizik olarak diyorum he fizi k olarak diyorum ama ikizi gibi olimde demiyorum anladınmı kardeşim santimi santimine heralde olamayız :!:
 
‘İnsan ve Neandertal çiftleşmişlerdi’
ABD’li antropolog Erik Trinkaus, 35 bin yıllık iskeletler üzerinde yaptığı araştırmada, insanın atalarıyla Neandertaller’in çiftleştiklerini ve Avrupa halklarında Neandertal atalarından genetik kalıntılar olabileceğini öne sürüyor.
insan kemiklerinde sadece Neandertaller’den kaynaklanabilecek bazı özelliklerin var olduğu tespit edildi.
Neandertal iskeleti 120 bin yıla ışık tutuyor
Bunların başında, Neandertaller’de olduğu gibi farklı beyin yapısının bir sonucu olarak kafatasının arkaya doğru bombe yapması geliyor. Ayrıca insanlarda çene kemiği ve kaslarının yapısı da Neandertaller ile çiftleşme belirtileri gösteriyor.
‘NEANDERTALLER BİZİM KUZENİMİZ’
Trinkaus bulguları, “İki tür arasında çiftleşme olduğu, iki türün de birbirlerini sosyal olarak kabul ettiğiniz söyleyebiliriz” şeklinde yorumluyor.


Esas ilginç bulgu ise şu, Trinkaus’a göre bazı Avrupa halklarının genetiğinde Neandertal kalıntıları bulunuyor olabilir. Ancak Trinkaus bunun ne oranda belirleyici olduğunu henüz tespit edemiyor.

Arnold un fizik yapısı NEANDERTALLER benziyormuş, 1 numara olması bundan sanırım


Avrupa’dan Özbekistan’a dek yayılan geniş bir coğrafyada yaşadıkları tahmin edilen Neandertaller’e ait en eski kalıntılarsa 400.000 yıllık. Neandertaller, fiziksel olarak oldukça güçlü olduklarından çok iyi avcılardı.

bukadar yeterli sanırım

arnold un genetiği bunun için iii sanırım ...
 
DEXTER JACKSON dedi:
Onun genetiginide bilmedigimiz icin onun yapisina ulasamazsin da diyemeyiz degilmi!

Dexter Foruma hosgeldin,

Lütfen davranma konusunu bizlere birak, bu foruma geleli senin bir kac gün oldu.

Bu arkadasin yazdiklarini tekrar okursan - Ben ille 50 cent gibi olacagim diyor (fizik olarak) - en azindan o sekil yazmis. Hic kimse tipa tip ayni olamaz. Benim yazdiklarimi tekrar okursan yazimda, 50 centi gecersin diye yazdim. Yoksa genetik derken sen büyümezsin gibi laflar atmadim atmamda.

Serdar sende halen takmissin kafaya siyah ten´i :x
 
Konu kilitlendi.

Ajan son mesajin silindi, kurallari okursun yoksa forumdan atilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı