Hazır Yumurta Akı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M.Ege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

M.Ege

Üye
Herkese iyi forumlar. Hazır yumurta akı kullanan arkadaşlar var mı? Varsa nereden alıyorsunuz ve düşünceleriniz nedir?

Bi arkadaşım 5 kutu fln almıştı litrelik kutularda oluyor onlar aynı yumurtanın akı şeklinde.. Kullanımı nasıl hiç merak edip sormadım. Ama soracağım.. Kutusunu 10 tl ye almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Bi arkadaşım 5 kutu fln almıştı litrelik kutularda oluyor onlar aynı yumurtanın akı şeklinde.. Kullanımı nasıl hiç merak edip sormadım. Ama soracağım.. Kutusunu 10 tl ye almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Aynen fiyat o civarlarda. Çok pratik kullanışlı bence yararı olur gibime geliyor deneyeceğiz bakalım.

mis gibi yumurta varken akını yıyenın aklından suphe ederım evde yumurta vermıyolar bana be kıymet bılın bana veırn yumurtaları :D
Yumurtayı pek seven bi insan değilim 5 senedir zorlaya zorlaya yiyorum açıkçası kokusuna tahammül edemiyorum farklı farklı tarifler deniyorum çoğunlukla ona da şu sıralar zamanım yetmiyo o yüzden böyle bi şey arayışına girdim açıkçası

Yumurtayı pek seven bi insan değilim 5 senedir zorlaya zorlaya yiyorum açıkçası kokusuna tahammül edemiyorum farklı farklı tarifler deniyorum çoğunlukla ona da şu sıralar zamanım yetmiyo o yüzden böyle bi şey arayışına girdim açıkçası
normal yumurta yıyomursan akını hiç içemezsin yazık günah paranıza

Back
Yukarı