Hayatım çekilmez bir hal almaya başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tetik34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim ne yaparsa yapsın tepki veremiyorum dikkafacılığa uğruyorum donup kalıyorum , kim ne isterse sonunda yapmak zorunda kalıyorum . etrafımda çok insan var ama hepsi sadece merhabalık . herkez beni güçlü görüyor ben ise kendime acıyan biriyim.

kavga edemiyorum , ağzım laf yapmıyor .

kim ne yaparsa yapsın tepki veremiyorum dikkafacılığa uğruyorum donup kalıyorum , kim ne isterse sonunda yapmak zorunda kalıyorum . etrafımda çok insan var ama hepsi sadece merhabalık . herkez beni güçlü görüyor ben ise kendime acıyan biriyim.

Dert etme benimde boyum kısa kafaya taktim tek sey bu boy meselesi boyum uzun olsada senin gibi derdim olsa birde cool olmak daha iyidir

A10ix Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benimde boyum kısa oda benim ayrı derdim ben 2000 liyim 2001 lerle okuyorum öyle büyükte göstermiyorum . oralara girmek bile istemiyorum

kardeşim hiç kafaya takılacak şeyler değil bende seninle aynı dönemi lise bitince yaşamıştım . ama önemli olan korkun her ne olursa olsun kaçma erteleme ne olursa olsun dünyanın sonu değil yüzleşmeye çalış zamanla birkaç korkunun üstesinden geldikten sonra emin ol sadece başardıkların sayesinde özgüvenin olucak ve olaylara bakış açın değişecek . değmecek şeyler için güzel kafanı yormayı bırak hayat ellerinden kayıp gidiyor ve sen fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerle aklını meşgul ediyorsun

genel vücutcuların yaşadığı sıkıntıdır tıpdaki adı anaroksi nevroza yani kendini hep yetersiz görme hastalığı bunu kafana takma diyen cok olur ama sen hep takarsın bırak takma derler ama anlamazlar senin neler yaşadıgını. Senin yaşadıgının bi benzerini bende bi dönem yaşadım kendimi sürekli yetersiz görüyorudum artık takıntı boyutuna ulaşmıştı buunu bi şekilde aşman lazım psikatriye gidebilirsin ama gitmeden de aşabilirsin biraz daha fazla tanıman lazım kendını güzel yanlarını düşün başarılı oldugun alanları düşünebilirisin.

Dertsiz başına dert açıyorsun insanlar ailelerini kayberken haline şükretmek yerine kendine bu acıyı neden çektiriyosun.''kalpler ancak Allah'ı anmakla mutmain (huzur) olur.'' RA'D/28

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayat işte bilirim bende o halleri insan'nın o hislerde olmasının genel sebebi hayatın da bir çok şeylerin düz gitmemesinden kaynaklanıyor ya da üzerinde baskı hissettiğin zaman söyleyecek hiçbir şey bulamazsın bulanım yaşarsın ara da sıra da kendine kapanırsın vakit ayırıp bir yürüş yapmak iyi gelir insana seni anlayan duygularına anlayan arkadaşın kankan mutlaka olmalı ama sen yine de konuşmaya çalış eğer insanlara derdini sorununu anlatmazsan kimse seni anlayamaz mutlaka kendine yakın hissettiğin insanlara güven hobilerinden konuş arada maça gitmek sinemaya gitmek spor yapmak hayatı akışına bırakmak en iyisi bunları paylaşacağın arkadaşın olmalı mutlaka içindeki o donup kalan buzları erit ve derin bir nefes al başarılar ;)

intihar etmek istersen

dinle 1-2 saat boyunca
işin şakası bu sakın dinleme şarkıyı dinledikten hapla intihar edersin ben denedim midem yıkandı[DOUBLEPOST=1459966630][/DOUBLEPOST]1 saat öncesine kadar moralim yüksekken bu şarkıyı dinledim ve midem yıkandı ölümden döndüm neden derseniz bir kutu clenbuterol ve efedrin içtim bu şarkıyı dinlemeyin[DOUBLEPOST=1459966790][/DOUBLEPOST]

bunu dinle sıkıntın geçer için rahatlar

intihar etmek istersen

dinle 1-2 saat boyunca
işin şakası bu sakın dinleme şarkıyı dinledikten hapla intihar edersin ben denedim midem yıkandı[DOUBLEPOST=1459966630][/DOUBLEPOST]1 saat öncesine kadar moralim yüksekken bu şarkıyı dinledim ve midem yıkandı ölümden döndüm neden derseniz bir kutu clenbuterol ve efedrin içtim bu şarkıyı dinlemeyin[DOUBLEPOST=1459966790][/DOUBLEPOST]

bunu dinle sıkıntın geçer için rahatlar
Berkay çok garip adamsın ya :D

Back
Yukarı