Evet arkadaslar bu spora ekim 17 2013 yılında evde dumbellarimla basladım. 180 Boy 61 kiloydum basladıgımda ve 4 kiloluk dumbelları bile kaldıramayan bir kisiydim. 3 ay boyunca kiloları artırararak evde calistim ve 70 kiloya geldim. Ondan sonra salona basladım 4. ayın sonunda yaglanarak 73 kiloya ulasmistim. Buraya kadar sorunum yok. Fakat bundan sonra ne olduysa gelişmem durdu. Böyle böyle 1 yılın sonunda ( sınav haftaları yapamiyorum ve kas kaybı yasıyorum onada deginecegim.) 73 kilo %10 yağ oranına sahip bi vücüda kavustum. Fakat ben o vücüta 6veya 7. ayda kavusmustum zaten. Simdi yaklasık 1 yılın üstünden 2 ay daha geçti hala tık yok. Bölgesel çalısıyordum tüm vücüta geç dediler. tüm vücüta geçtim ilk zamanlar bi etki gördüm ağırlıkları filan artırdım iyi gidiyordum sınav haftası geldi 10 gün spor yapamadim. tekrar baslayınca asırı bi düsüs yasadım. Şöyle ki tüm vücüt uyguladıgım 1 ayda 400gr kas 300 gr yag kazanmıstım. 10 15 gün yapamadıgım dönemde beslenmeme dikkat etmeme ragmen 1.5 kilo kas kaybetmisim.(Beraber yaptıgmız arkadasım ise o dönemde 3 kg kas kazanmıs buna hic anlam veremedim )Kısacası aylardır oldugum yerde sayıyorum. Tekrar bölgesel antremana mı geçeyim ne yapayım gerçekten sogudum su spordan. O kadar çile çekiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama karsılgını alamiyorum. Yaptıgım hareketlerdeki agırlıklar ise söyle(5*5 setlerde) :
Bench 45
Squat:90
Barbell curl :25
triceps extension(agırlık plakasıyla):25
shoulder dumbell press: 20şer kiloluk dumbellarla
sırtta ise sürekli degisik hareketler yapıyorum cable rowda bırakmadan önce :75 kgydı
triceps öne indirme: 65kg
leg press:135kg
dumbell fly:12.5-15 gidip geliyor
gibi gibi arkadaslar
Önerilerinizi bekliyorum
Bench 45
Squat:90
Barbell curl :25
triceps extension(agırlık plakasıyla):25
shoulder dumbell press: 20şer kiloluk dumbellarla
sırtta ise sürekli degisik hareketler yapıyorum cable rowda bırakmadan önce :75 kgydı
triceps öne indirme: 65kg
leg press:135kg
dumbell fly:12.5-15 gidip geliyor
gibi gibi arkadaslar
Önerilerinizi bekliyorum