Forumu yaklaşık 1 bucuk senedir takip ediyorum. Bu süreç içerisinde aklıma estikçe spor yaptım. Yediklerime çok fazla özen göstermedim. Ama aklımın bir köşesinde her zaman disiplinli çalışmaya geçme isteği vardı ve yaklaşık 10 gün önce başladım. Yemeyi- içmeyi , uykuyu düzenli yaparak , hareketleri düzgün yaparak ( 1 bucuk sene forumu takip etmenin verdiği güvenle
) . Ancak 3 gün önce grip oldum . 3 gün hafif ateş ve öksürükle evde yattım. Bugün sabah kalktığımda kendimi çok iyi hissediyordum. Ateş yok , öksürük yok burun akmıyor
Antrenmana bugün başlamalı mıyım yoksa bir gün daha dinlenmem uygun mudur ( vücut hastalıktan yeni çıktığı için )? Bir an önce başlamak istiyorum çünkü.
Son olarak forumda emeği geçen tüm hocalara , arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bi platformu oluşturmak kolay iş değil. Belki de bu site sayesinde kaç kişi sağlıklı bir yaşama kapısını açtı ( benim gibi
).
Saygılarımla .. Zubi

Son olarak forumda emeği geçen tüm hocalara , arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bi platformu oluşturmak kolay iş değil. Belki de bu site sayesinde kaç kişi sağlıklı bir yaşama kapısını açtı ( benim gibi

Saygılarımla .. Zubi