Harp okulları için gereken FYT sınavına hazırlanıyorum

Başlıktan da anlayacağınız gibi FYT sınavından geçmek istiyorum yeni başlıcam spora. Mekik barfiks hiç yapamıyorum ne yapmalıyım

bu seni ilgilendirmez sen yardım edicek misin etmicek misin ?
kardeş takma ***** et böyle insanlar motivasyon düşürür sen kesinlikle yolundan sapma bir hedefin varsa gerçekleştirme uğrunda herşeyi göze al sınav barfiks mekik yapmak için pratik lazım 1 hafta pratik üzerinde uğraş gerisi gelecektir ilk gün şınav 2 çekebildiysen pes etme ikincci gün 4 -5 yapmaya çalış gitgide arttır inan üstüne biraz zaman harcarsan pratik yaparsan başarabilirsin

Küfür yasaktır!
Son uyarıdır!

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeş takma ***** et böyle insanlar motivasyon düşürür sen kesinlikle yolundan sapma bir hedefin varsa gerçekleştirme uğrunda herşeyi göze al sınav barfiks mekik yapmak için pratik lazım 1 hafta pratik üzerinde uğraş gerisi gelecektir ilk gün şınav 2 çekebildiysen pes etme ikincci gün 4 -5 yapmaya çalış gitgide arttır inan üstüne biraz zaman harcarsan pratik yaparsan başarabilirsin
her gün mü spor yapmalıyım yoksa aralıklarla mı 1 gün yapıp 1 gün dinlenmelimiyim ilk başta teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Şınav programını mekik için de uygulayabilirsin. Genç yaşta olduğunu varsayarak hergün en az 3000 metre koş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Disiplinli bir şekilde çalışırsan 3 ay ve sonrasında yaptıklarına sen bile inanmayabilirsin, başarılar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı