Hareketleri yavas yapmak ne kazandırır?

Antrenmanda 8 tekrar 4 setli bir calısmada hareketin 1 tekrarı yaklasık olarak 8 ila 10 snye arası sürdürülecek sekilde yapılması bize ne gibi kazanc saglar.Hacim için bana önerilen calısma sekli bu sizce hacim kazandırma ihtimali varmıdır.bir kac gündür deniyorum ve calısırken inanılmaz bir gerilme ve baskı olusuyor.Bu konuda bilgisi olan kişiler yazarsa sevinirim.Olmadı 1 2 ay deneyip sonuclara bakmak zorunda kalacagım zaman kaybetmekte istemiyorum.Yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekkur ederim.

Kendin demişsin işte inanılmaz bir gerilme var diye :) bunun türkçesi ben oramdan buramdan destek almadan sadece çalıştığım yere odaklanıp orayı çalıştırıyorum demek. Yavaş yapmaya devam etmeni öneririm. Kazancını zamanla göreceğinden emin olabilirsin.

Hareketi nizami yapmanı ve iyice adaleye bindirmeni sağlar zaten kimse bu sistem hacim kazandırmaz diyemez ki bunda yanlış bir şey yok normal olanı bu zaten. Tabi kalkıp 8-10 saniye tutmana gerek yok adaleye bindirebiliyorsan yeterli ben o mantık üzerinden konuşuyorum.

2:1:4 kuralını uygula.

2:1:4 en idealidir bence ayarında bırakmak lazım öbür türlü setleri tamamlamakta zorluk çekeriz ;-)

Back
Yukarı