Hareketleri doğru yapmak hakkında...

Merhabalar,

VG ye başlayalı 2 ay oldu.Kilo arttırımına gitmek istiyorum fakat belli bi yerde tıkandım kaldım gibime geliyor.İlk başladığımda maksimum bar+30 kilo incline press basıyordum şuanda 60 kiloya kadar çıktım yalnız şöyle bir sorun var,yardımsız girdiğimde 5-10 kilo farkediyor ve hareketi tam göğsüme kadar indiremiyorum tam indirdiğimde 2 tekrarım gidiyor. 8-6-4 çalışıyorum ve kiloyu arttıramıyorum doğal olarak.Herzamanda yardım bulunamıyor salonda.Merak ettiğim konu acaba acelemi ediyorum kiloyu arttırmak için yoksa kiloları biraz daha azaltıp doğrumu çalışmam lazım.50-60 aralığında çalışıyorum 45-55 aralığında çalışmam dahamı doğru olur. Buarada hacim çalışması yapıyorum ve üst göğüsü çıkartmaya çalışıyorum.

ya tabiki hareketi doğru yapıp az kiloyla girmelisin hareketden calarsan anlamı ne ki.Seni fazla kilo değil doğru calısma şişireceketir başarılar

resim sana ait sanırım.Benimde ulaşmak istediğim bir göğüs yapısı.Acaba diyorumki arka arkaya göğüs antremanında incline bench press ve flat bench press var.flatı kaldırıp 6 set incline bassam nasıl olur acaba?

Daha 2. ayın ve incline digerlerine göre daha zor bir hareket. Agırlııgı 3*10 yapabilecegin kadar azalt. Hareketi tam yaparsan cok daha verimli olacaktır.

Daha 2. ayın ve incline digerlerine göre daha zor bir hareket. Agırlııgı 3*10 yapabilecegin kadar azalt. Hareketi tam yaparsan cok daha verimli olacaktır.

Olabildigince ağır basmaya calısıorum.O yuzden piramit calısmak istiyorum,gecen calısmalarımda 4 tekrar 60 a kadar cıktım ama bıraz yukarda kalıyor bar yanı tam degmıyor gogsume cene seviyesinde kalıyor bıraz daha asagı alsam 2 tekrarım gıdıo.sadece kiloları dusurup bench flat ı kaldırıp 8-6-6-6-4 basıyım diyorum tam hareketi yaparak.Gogusu sıktıgım zaman ust kaslardakı olusum goruluyor.3. ay olsun resimlerimi yayınlıycam ozaman daha net konusuruz sanırım.

hayır sadece 1 hareket girmenin bi anlamı yokki vücudun alışık olmadığı hareketlere girersen gelişmeyi sağlarsın ama sen gene programını bozma eklemek istedğin hareketler olursa hocaya danış ve nizamiden şaşma derim ;)

Back
Yukarı