Hareket sorunu :(

Merhaba abilerim Ben bu vücut işini kafam koydum ama elimde sadece dambılım var hareket programımda yok lütfen bana yardım edin bir hareket programı :(

Yaşım 12 profile yanlış girmişim
boyum 1 47
kilom 33

iyi forumlar bench_O bench_O bench_O

1. ve 4.gün
GÖĞÜS
dumbell bench press
dumbell fly
pullover
incline dumbell press

BİCEPS(ön kol)
alternatif curl(oturarak dışa doğru bük)
hammer curls
concentration curls

2.ve 5.gün
OMUZ
Arnold Press veya omuza dumbell press
Lateral Raises
Front Dumbbell Raises
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises

TRİCEPS(arka kol)
Bench Dips
eller dar şınav
tek kol French Press
Dumbbell Kickbacks

3.ve 6.gün
SIRT
Dumbbell Rowing
Lying Back Presses
Dumbbell Stiff-Legged Deadlift

BACAK
Dumbbell Calf Raise
Dumbbell Lunges
Dumbbell Squats

trapez i haftada 2gün çalış omuz veya sırt gününde
TRAPEZ
Dumbbell Shrugs
Dumbbell Upright Rows

herbirini 3setten 10veya 12 tekrar yaparsan yeter hareketlerin çoğunun yapılışına burdan ulaşabilirsin
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

sen yukardaki arkadaşı sakın dinleme.yaşın daha çok çok küçük bi 16-17 yaşına gel öyle başlarsın bu şekilde harcayacağın enerji sana çok bişi katmaz lütfen ama lütfen daha iyice büyümeden vgye başlamayın.biraz daha bekle vg yerine git basketbol oyna senin için çok çok daha yararlı olacaktır.

landviper ileride müsabık olmak istemiyorsan daha çok erken

dostum bende zaten yapsın demiyorum bizden bi program yazmamızı istemiş bende dumbell ile yapılabilecek hareketleri yazdım yapıp yapmaması ona kalmış birşey ,ben yap yada yapma diyemem tabiki vg için yaşı biraz genç ama arkadaşımız hevenslenmiş hevesini kırmadan kendini zorlamadan yapsa bana göre sakıncası yok...

Daha zamanın var genç kardeşim yaşın 15 olsun o zaman

dostum bende zaten yapsın demiyorum bizden bi program yazmamızı istemiş bende dumbell ile yapılabilecek hareketleri yazdım yapıp yapmaması ona kalmış birşey ,ben yap yada yapma diyemem tabiki vg için yaşı biraz genç ama arkadaşımız hevenslenmiş hevesini kırmadan kendini zorlamadan yapsa bana göre sakıncası yok...

bu sporu çok değil az bilien birisi 12 yaşındaki bi çocuğun eline dumbel alıpda her gün 4-5 hareket yapmaması gerektiğini bilir.bu yaşlarda ben basketbol oynamıştım gayet de severek gidiyordum idmanlara.arkadaşın dediği gibi yüzme de makuldür.

Back
Yukarı