wrath06
Üye
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kim diyorsa iyi sallamışMerhaba bir sorum olacaktı bu whey hakkında saç dökülmesi yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilgilendirirseniz çok sevinirim
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] kim diyorsa iyi sallamışMerhaba bir sorum olacaktı bu whey hakkında saç dökülmesi yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilgilendirirseniz çok sevinirim
whey saç dökülmesi yapmaz. sadece kreatin ve bazı steroidler genetiğinde saç dökülmesine yatkınlık varsa döker ve dökülüyorsa hızlandırır. bazı wheyler kreatin içeriyor. alırken kreatin içermediğinden emin olman yeterli.Merhaba bir sorum olacaktı bu whey hakkında saç dökülmesi yapıyor diyorlar ne kadar doğru bilgilendirirseniz çok sevinirim
Whey 3 matrix teki kreatin oranı sıkıntı yaratır mı sizce ?whey saç dökülmesi yapmaz. sadece kreatin ve bazı steroidler genetiğinde saç dökülmesine yatkınlık varsa döker ve dökülüyorsa hızlandırır. bazı wheyler kreatin içeriyor. alırken kreatin içermediğinden emin olman yeterli.
1000 mg bile sorun yaratabilir. weider kullanıyordum bir türlü kilo veremiyordum. bırakınca 3 günde 3,5 kilo su attı vücudum. vücudum su tuttu çünkü kreatin kaslarda sı tutar. yazmıyor ama lab'a gönderdim içerisinden 3000mg kreatin çıktı. o yüzden weider alma. optimum nutrition gold standart whey, supplementler nutrade alabilirsin. bunlarda kreatin yok.Whey 3 matrix teki kreatin oranı sıkıntı yaratır mı sizce ?
Arkadaşlar selamlar, sırt bölgesindeki sivilceler için Roaccutane tedavisi görüyorum. Bu ürünün sivilce yaptığına dair söylentiler duydum. Yalnızca antreman sonrası sütle 1 ölçek kullanımda sivilcelenme sıkıntısı yaşanır mı acaba?
Ürünü kullanma amacım; Yağ oranımın %13'e çıkması ve hedeflediğim kiloya erişmemden dolayı, yağ kaybederek az az kilo almak istiyorum. 1.82 boy 72-73 kg civarındayım. 75'e kadar yağsız kilo alsam çok güzel olur gibime geliyor![]()
Roaccutane ile kullanıma uygun değil. Kullanmayın bence. Kuzenimden biliyorum. Roaccutane tek başına bile zaten deride yeterince döküntü yapıyor. Gerçi kuzen o dönem Roaccutane'ı bırakmıştı, ama bence siz whey kullanmayın.
Hayır banane ben kullanmak istiyorum kesinlikle derseniz. Sadece 1 ölçek antrenmanlardan sonra suyla alabilirsiniz.