HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Bu urunun mensei neresi daha once kullanan varmi acaba yorumlatini merak ettim fiyat 10 numaraymis
nette tam bi kullanıcı bulamadım protein ve aminoasit değerlerinden dolayı aldım ürünü firma çok ilgili facebooktan yaz hmn dönüyorlar menşei türkiye :))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nette tam bi kullanıcı bulamadım protein ve aminoasit değerlerinden dolayı aldım ürünü firma çok ilgili facebooktan yaz hmn dönüyorlar menşei türkiye :))

genrise diye arattir despo açmış buldum konuyu son 10 sayfaya bak güncel kısmına

Hardline çok fazla değil bundan bir iki yıl önce fiyat olarak muadillerine nazaran alınabilirdi. Kutu whey'ler 190 iken 150-160 lira olduğunu hatırlıyorum. Daha öncesinde daha da uygun... Ancak şuanda fiyatlarına bakıyorum yurtdışından gelen ürünlerden hiçbir farkı kalmamış. Satış yapılan sitelerde supplementler için gümrük fiyatları , el değişimlerinden yakınıyorlar. Hadi bunları az da olsa anlayabiliyoruz. Ama bir Türk markasının bu fiyatlara bu kadar hızla yükselmesini anlamıyorum. Talep arttı , piyasaya daha kolay hakim olabiliyorlar. Spor salonlarına sponsorluk yapıyorlar ve sonuç ; yabancı marka ürünler 10 artarken biz 30 arttıralım... Üzücü , bizim insanımız bize bunu yapıyorsa diğerleri ne yapmaz?

Son olarak da hardline kasein matrix ürünü çıkmış sanırım ya da ben yeni görüyorum. Piyasadaki kaseinler ile aynı fiyat. Ki bazılarından 1-2 servis az bile olmasına rağmen. Kampanyalı kasein de çok oluyor , bunlara baktığınızda pahalı bile kalıyor hardline. Tercih etmeyin arkadaşlar. Birkaç ürününü kullandım markanın, 3whey matrix markanın ilk tercih ettiğim ürünüydü. Onda da kreatin içeriğinden mi yoksa bir başka şeyden mi bilmiyorum saç dökülmesi yapmıştı ve gözle görülür şekilde. Şuanda 2 yıl geçti , kreatini ayrı olarak kullanıyorum ve saçlarımda dökülme yok. Keza glutamin , bcaa ve whey de kullanıyorum. Kötülemek istemiyorum ,Hardline'ın kullanıp olumlu yorumlar verdiğim ürünleri de var. Bcaa matrix bunlardan bir tanesiydi. Ama bu fiyatlara kesinlikle tercih edeceğim ürün değil. 251 liraya Weider alınabiliyorken , 199 LİRAya hardline'ı kesinlikle tercih etmem!

Ben sadece antrenmandan hemen sonra kullanıyorum geri kalan ihtiyacını normal gıdalardan gidermeni öneririm baktın o gün protein açığın varsa kullanabilirsin

Şimdi hacılar. Bu ürün kompleks bi ürün bildiğiniz üzere. İçerisinde BCAA, Glutamin, Kreatin falan da var. Sorum şu: Biz bunu ant öncesi ve sonrası alsak günlük BCAA, Glutamin, Kreatin ihtiyacını karşılamaz mı? Yanında ekstra BCAA, Glutamin ya da kreatin almak gerekli midir?

arkadaşlar 6 aydır v.g yapıyorum vücudumu gayet iyi buluyorum hacimde problemim yok kilomdada yok boy 1.78 kilo 82 kollarım gayet hacimli ilk defa protein tozu alacağım kararsı kaldım istediğim ürün şu ben yurtta kalıyorum gün geliyor aşırı protein alıyorum gün geliyor protein çok az karbonhidrat faZla. benim istediğim alacağım üründe protein miktarı çok önemli ve ağırlık kaldırırken güç + sertlik verecek ve hacim kazandıracak ama kilomdanda ödün vermeyecek kilomuda sağlıklı şekilde koruyarak yavaş yavaş arttıracak.faZla arttırması önemli değil 82-85 arası gidip geleyim yeter maksat düşürmemesi.istediğim ürün komplex bi ürün yurtta kaldığm için amino protein karbonhidrat filan tek bir üründe olacak yeterli ve gerekli seviyede olacak .hardline 3 matrix ve optimum gold standart whey arasında kaldım optimum komplex değil ama servisi ve protein değerleri çok iyi tavsiye yada başka marka varmı

Arkadaşlar antreman öncesi 2 ölçek sonrası 2 ölçek kutunun üstünde yazan tavsiye edilen kullanım şekli ama supplementler yorum sayfasına sabah kalktıktan hemen sonra ve antremandan sonra 2 ölçek şeklinde yazmış sizin önerileriniz nedir?Teşekkür ederim...

Sahlep aromalı çıkmış.Deneyen var mı çok merak ettim açıkçası tadını

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hardlinenin icindeki kreatinden dolayi protein oranini yuksek cikardigi yaziyor bazi yerlerdebir fikriniz var mi hardline ile xpro arasinda kaldim

Forumu nerdeyse 1 yıldır takip ediyorum, girip okuyorum faydalanıyorum yalnız üye olmak bu gün aklıma geldi :) Muthis bir forum, her türlü konu ve yardim mevcut ellerinize sağlık.

Bu ürünü inanilmaz övenler var, yerin dibine sokan da var. Bu ürünün cileklisini alıcam yalnız benim icin aroma onemli değil aroma için içmiyoruz.

HardLine Whey 3Matrix'i kullananlar etkisi nasıl acaba? Enerji veriyor diyenler mevcut yalniz bi zamandan sonra hacim ve kas artışı oluyor mu? Ben gün icinde cok düzenli beslenen birisiyim bu protein tozu amaca yönelik iyi midir sizce?

Hocam ben 1, 5 ay önce aldim bitti.Bu urunden once optimum gold nutrition kullandim daha memnun kaldim.Cünkü bu ürün 2 servis ve 250 ml. Yaziyor ve icerken insani bayiyor.Ek olarak cabuk bitiyor 52 servis hesapli degil ve gunde toplam 4 olcek icmen lazimo yuzden.Bana sorarsan Dymatize izole protein tozu kullan hem 1 olcek 73 servis hemde izole kana daha cabuk karisiyor ve odullu bir urun.Kalori olarakda daha dusuk.Sadece 50-60 tl daha pahali ama deger.Iyi calismalar ...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben 1, 5 ay önce aldim bitti.Bu urunden once optimum gold nutrition kullandim daha memnun kaldim.Cünkü bu ürün 2 servis ve 250 ml. Yaziyor ve icerken insani bayiyor.Ek olarak cabuk bitiyor 52 servis hesapli degil ve gunde toplam 4 olcek icmen lazimo yuzden.Bana sorarsan Dymatize izole protein tozu kullan hem 1 olcek 73 servis hemde izole kana daha cabuk karisiyor ve odullu bir urun.Kalori olarakda daha dusuk.Sadece 50-60 tl daha pahali ama deger.Iyi calismalar ...

Ama şöyle de bir şey var, antrenman sonrasi optimumun bir servisinde 24 gram protein var. Bence antrenman sonrası Whey Matrix'de ki 44 gram da 35 gram daha etkili.

İzole proteinler biraz pahalı ve definasyon döneminde iyi olur ama benimkisi kas ile hacimlenmek. Bu yüzden bu ürünün fiyatı çok iyi geldi bana içeriği de inanılmaz iyi. Bu ürünü almak istiyorum ama etkisi nasıl bunu bilemiyorum. Bunu kullanıp kas hacmi konusunda etkisini gören varsa yazsa iyi olur. Çünkü cileklisinden almak istiyorum tabi etkisizse boşa zaman ve para kaybı yaşamak da istemiyorum

Ama şöyle de bir şey var, antrenman sonrasi optimumun bir servisinde 24 gram protein var. Bence antrenman sonrası Whey Matrix'de ki 44 gram da 35 gram daha etkili.

İzole proteinler biraz pahalı ve definasyon döneminde iyi olur ama benimkisi kas ile hacimlenmek. Bu yüzden bu ürünün fiyatı çok iyi geldi bana içeriği de inanılmaz iyi. Bu ürünü almak istiyorum ama etkisi nasıl bunu bilemiyorum. Bunu kullanıp kas hacmi konusunda etkisini gören varsa yazsa iyi olur. Çünkü cileklisinden almak istiyorum tabi etkisizse boşa zaman ve para kaybı yaşamak da istemiyorum
Valla hocam Yeni bitti eski üründen daha fazla verim aldim yazdim bence saplanti haline getirme bende senin gibi dusunerek aldim duzenli antreman yapiyorum ama icerigindeki 35 gr protein fazla etki etmedi bana fikrimi yaziyorum sana yardimci olmak icin.Sen bilirsin pahali geldiyse diger ürün soyle dusun bu 3 matrix 52 servis benim önerdigim dymatize veya optimum gold 72-73 servis falan ayni hesaba geliyor totale vurdugunda yinede sen bilirsin karar senin....

Valla hocam Yeni bitti eski üründen daha fazla verim aldim yazdim bence saplanti haline getirme bende senin gibi dusunerek aldim duzenli antreman yapiyorum ama icerigindeki 35 gr protein fazla etki etmedi bana fikrimi yaziyorum sana yardimci olmak icin.Sen bilirsin pahali geldiyse diger ürün soyle dusun bu 3 matrix 52 servis benim önerdigim dymatize veya optimum gold 72-73 servis falan ayni hesaba geliyor totale vurdugunda yinede sen bilirsin karar senin....

Tabi, teşekkür ediyorum yardımcı oluyorsun. Yalnız Optimum da ABD menşeli değil de Bulgar menşeli deniyor.

Şöyle bi hesap yaparsak;
30 gram-24 gram protein : Optimum Gold
44 gram-38 gram protein : Whey Matrix3 (Tarçın-salep)

30-24 : 6 gram / 44-38 : 6 gram.

Servisler aynı hesaba gelmiş oldu. Hem fiyat ucuz hem servisler aynı diyebiliriz

Back
Yukarı