Hardline Progainer

Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun zayıf olduğumdan dolayı çevremdekiler bodyye başla kilo alırsın dediler başladım takviye almadan olmazmış karbonhidrat al dediler hardline progainer aldım 5 ölçek yazıyo üstünde ilk defa kullanıcam için korktum açıkçası 5 ölçekten bunu yazdığı gibimi kullanıyim yoksa 3 ölçekle başlayıp

He ozaman mesele yok tabi ama gainerin faydasını sadece beslenme ile görebilirsin.Bu bütün supplementler için geçerli.Sıkı beslenirsen gainer 3 ölçekte yeterli gelir diye düşünüyorum.

Hardline gainer kullandım. 2 haftada 3kg aldım. Tadı başlarda güzel ama kutunun sonlarına doğru miden bulaniyor. Sana tavsiyem hızlı kilo alcam diye gece yatmadan önce sütle içme aşırı gaz şişkinlik yapıyor ve tamamen göbeğe gidiyor. Göbeğe gitsin yeter ki kilo alıyım diye de düşünme sakın sonradan çok pişman oluyosun. Dengeli kullanmaya özen göster bence besinle günlük ihtiyacını karşılayamazsan gainera başvur. Ona göre ölçeği ayarlarsın. 5 ölçek yada 2 ölçek şeklinde kalori ihtiyacına göre.

Pro gainer kullanıyorum ve ilkkez geçen hafta istifar ettirdi şimdi ise kokusunda bile midem bulanir hale geldi ne yapmam gerek kutunun sonuna doğru geldim ve ilk zamanlardan daha farklı kokuyor

Back
Yukarı