Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Hardline'nın tavsiye ettiği 5 ölçek yani 170 gr'dır.herhangi bir yanlış kullanım yapmamışsın.sadece biraz daha düşük dozda kullanmışsın.bence antremandan 45 dk önce ve hemen sonra su ile kullan emillimi çabuk olsun diye veya light sütle kullan.Birde yatmadan önce tam yağlı sütle kullan.yani 2+2+2 günde 6 ölçek tüketmeni tavsiye ederim ve unutma bu sadece bir takviyedir.iyi beslenmele beraber en iyi verimi alırsın.

Peki kutudan çıkan ufak kap çizgiye kadar dolunca 1 ölçek mi oluyor.
Çünkü test ettim bu kaba 2.5 yemek kaşığı toz sığıyor. O zaman 1 porsiyon için 5 ölçekten 12.5 yemek kaşığı toz koymam gerek.

Ben ise düne kadar günde 1 porsiyon için 7 yemek kaşığı toz kullandım günde. Yani 5.5 yemek kaşığı eksik.

Arkadaşlar size bir tavsiye süt içmeyin hangi amaç uğruna olursa olsun içmeyin yerine yoğurt yeyin ayrıca süt kilo kaybına yok açar (kesinlkle) belki benim söylemem fazla birşey ifade etmeyecek ama araştırın derim

Arkadaşlar size bir tavsiye süt içmeyin hangi amaç uğruna olursa olsun içmeyin yerine yoğurt yeyin ayrıca süt kilo kaybına yok açar (kesinlkle) belki benim söylemem fazla birşey ifade etmeyecek ama araştırın derim
Bu kadar iddialı mesajları araştırdıklarınızla desteklemelisiniz.
Aksi durumda mesajınız bir şey ifade etmeyecek, gereksiz polemik yaratacaktır.
Yönetim de buna izin vermez.
Lütfen iddianızı destekleyiniz.

bugün spor salonunun birine gittim yazılmak için bu ürünü sordum sizde varmı diye perfectle başka bi marka satıyorlarmış bu üründen için iyi değil dedi uğur dündar sözde baskın yapmış öyle söyledi doğruluğu varmı?

bende görmedim o yüzden sordum zaten heralde kendi sattığı ürünleri almam için böyle söylüyor diye düşündüm o yüzden fazla kaale almadım hocayı bende tanımıyorm sadece bugün 2 dkka gördüm bu arada bu ürünü alabileceğim en uygun site hangisidir acaba? başlarda bazı siteler yazılmış ama o tarihler baya geride kaldı değişmiş olabilir diye düşündüm

bişey daha sormak istiyorum benm boyum 182 kilom 55 kilo almak amaçlı bb ye başladım bu ürünü almak istiyorum ayrıca yanına sitenin sponsorunda kampanyalı olan Hardline Nutrition Whey Pro 1500 gr + Creapure(bu hediye) alsam sizce nasıl olur hocalarım bb ye yeni başladım bu arada

İkisini aynı anda kullanabilirsin ama birini alacaksan önce progainer kullanmanı öneririm kilon çok düşük.

merhaba,1.92 boyundayım ve 92 kiloyum hocam progainer ve amino asit kullanmamı tavsiye etti,göbeğim var ve progainer kilo aldırırken göbeğimin daha da fazla büyümesine neden olurmu,bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Flexor hocam öneriniz için çok teşekkür ederim,ürünleri anladığım kadarıyla yorumladım ancak benim amacım tembellik ama kısa yoldan hacim yapmak 92 kiloyum ama omuz ve göğüs çevrem zayıf göbekliyim başınızı ağırttım rica etsme bi yorum daha yaparmısınız tşk ederim...

benim bir sorum olacak.ürünü 3 gündür kullanıyorum.forumun da sponsoru olduğu için supplementler. com dan aldım.fakat bahsedildiği gibi tatlı değil ve ilginç bir şekilde mikserle karıştırmama rağmen sütle de meyve suyula da içerken un gibi bir doku hissediyorum.
ürünün sahte olma ihtimali nedir? nasıl anlarız ?

benim bir sorum olacak.ürünü 3 gündür kullanıyorum.forumun da sponsoru olduğu için supplementler. com dan aldım.fakat bahsedildiği gibi tatlı değil ve ilginç bir şekilde mikserle karıştırmama rağmen sütle de meyve suyula da içerken un gibi bir doku hissediyorum.
170 gr öneriliyor 1 porsiyon için ama yarım litre süt'le karışması çok zor.bence içinden çıkan ölçekle 2-3 ölçek koyman yeterli

170 gr. zaten 5 ölçek ediyo bunu 500 gr. sütle içmen gerekiyo..

2-2-1 ölçek olarak ayırıp günde 3 kerede kullan... her ölçek için 100 ml. süt kullansan yeterlidir.. eğer buna rağmen hala un dokusu hissedersen ve rahatsız ediyorsa bu seni sütü biraz daha arttırabilirsin.

bende aynı siteden alıyorum bi sorun yaşamadım hiç.

Kardeşim bende ürünü suplemenler.com dan satın aldım aynı tat banada geliyor sanırsam ürünün içindeki soya proteininden kaynaklanıyor zannedersem Hardline ürünün içeriğinde biraz değişim yapmış gibi

Back
Yukarı