Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Bir ayda bukadar ölçü artışı yakaladıysanız helal olsun gerçekten.

İlk ölçüm aldığımda bende gerçekten inanamadım tekrar tekrar ölçtürdüm ama hoca bir süre sonra sinirlendi saçmalam doğru alıyoruz işte dedi :) Bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama ergenlik çağı öncesi yani yaklaşık 10 sene önce falan 4 yıl boyunca yüzmüştüm. O nedenle vücudum gelişim açısından daha rahat olabilir diye düşündüm. Ancak çok ciddi bir hırs ve disiplin içerisindeyim. Önceleride çok fazla yerdim ama spora başlayalı beslenmeme çok dikkat etmeye başladım. Tam 1 aydır sürekli protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslendim...

arkadaslar bu urunu almayı dusunuyorum ama su sorun var benım 1 ayda 4-5 kg almam lazım bunun etkısını arttırmak ıcın ne onerırısınız acaba :D etkısını hemen gostermek ıcın su an 8 aydan berıdır body yapıoyorum nasıl bır sey onerırısınız acıll :d:d tessekkurler

dostum hakıkaten bu forum cok super gercekten tessekurler ben bu urunu ılk basta kullandım 2 kg almıstım sadece ama sonraları bodye 6 ay basladım sua n ıyıyım boyum 1,90 kılom 84 kılom ve boyumun aynı olmasını ıstıyorum bu ılacı almayı dusunuyorum alt yapım su an super sadece hacım yapmam lazım kıloma gore agırlıkları baya arttırdım ceatıne sayesınde bu urunu almaya sımdı korkuyorum para bosuna gıtmesın dıye faydasını alabılırmıyım acaba :d lutfen yardım

17 yaşında, 1.91 boyunda ve 84 Kiloyum. haftada 3-4 kez salona gidiyorum.

Bu Ürünü kullanırsam yağlanma yapar mı ?

teşekkürler.

Son düzenleme:
177 boyunda 62 kiloyum 10-11 aydır bu sporu yapıyorum (50 kilodan başlamıştım) bu ürüne yeni başladım ve etkisini hemen görmeye başladım (bugün 4. gün) fakat benim yağlanma korkum var. Özellikle göbek kısmında yağlanma olmasından korkuyorum. Çünkü hızlı bir şekilde kilo alacağım, bu benim görünüşümü bozmaz değil mi? Karın pek çalışmasam da hafiften abdominaller belli oluyor. En kısa zamanda orayı da çalıştırmayı başlayacağım fakat bir de üstünde yağ birikmesin kilo alacağım diye...

merhaba bende bugün bu ürünün 2,5 kg. olanını aldım. kutu üzerinde günde 1-2 porsiyon diyor. 1 porsiyon ise 5 ölçek oluyormuş. ancak üründeki ölçek gerçekten çok fazla yani 5 tane bir bardağa bence çok fazla gelir. nasıl kullanıcam bunu az önce içtim 1 bardak süte gelen ölçek ile 1 tane koydum.

merhaba bende bugün bu ürünün 2,5 kg. olanını aldım. kutu üzerinde günde 1-2 porsiyon diyor. 1 porsiyon ise 5 ölçek oluyormuş. ancak üründeki ölçek gerçekten çok fazla yani 5 tane bir bardağa bence çok fazla gelir. nasıl kullanıcam bunu az önce içtim 1 bardak süte gelen ölçek ile 1 tane koydum.

Üzerinde 1 porsiyon toz (5 ölçek) ve 500ml süt yazdığına göre ben de günde 2, 1.5, 1.5 olarak üç kez alıyorum toplamda bir porsyion 5 ölçek oluyor. 2 ölçek için yazana göre 200ml süt koymam gerekiyor aslında ama ben 300 koyuyorum tadı güzel oluyor. 200 az gibi çünkü o kadar toza. Sen de böyle yapabilirsin..

Arkadaşlar bende bu ürünün çileklisini yeni aldım fakat içemiyorum tadi çok iğrenç kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Bunu içmenin kolay bir yolunu bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Ben konDisyona Baslayalı 1 ay oLdu . Bende KuLLansam Bi zArarı Olurmu 16 Yasındayım ?

Kondisyona baslamadan önce evde calısıyordum. uzun zamandır.

Son düzenleme:
Aynı üründen bende kullanıyorum. Yalnız unutulan birşeyler olduğunu düşünmekteyim. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Herşeyin hızlısı zararlı olduğu gibi bir o kadar da geçicidir. Yani kilo almak istiyorum genişlemek istiyorum diyoruz hepimiz. Ancak bu kiloyu ne kadar zamanda almayılıyız vücudumuz ne kadar zamanda genişler esas soru bu.

Birincisi gittiğiniz spor salonundan güzel bir diyet istemek.nasıl bir yapıya sahip olduğunu göreceği için sizde ufak tefek tüyo verirseniz daha iyi olur.

İkincisi baştan beri söylenen 1porsiyon veya 5ölçek gibi kavramlara kesinlikle katılmıyorum. Ben spordan sonra 2 ölçek ve gece yatmadan evvel iki ölçek kullanıyorum. İllaki herkes kilo alır az veya çok ancak bunu vücuda yayarak ve kalıcı bir şekilde kas olarak almaktır önemli olan. Bnunu dışında sabah kahvaltısı çok önemlidir hiçbir zamanda es geçilmemelidir.

Bunların dışında olabildiğince enerji kaybetmemeye dikkat edilmelidir.
Son olarak en önemlisi günlük ne kadar su tüketiyorsunuz.
Bu tarz ürünler böbrekleri normalden daha fazla yorar.
Bunun için günlük minimum 2lt-4lt ara su tüketmeniz gerekmektedir.

Zaten yaz aylarında kilo almak ve genişlemek kışa göre çok daha zordur.

Şimdilik bütün msjları okuduktan sonra aklıma gelenler bunlar.

Hatam olduysa affola.

bu ürünün çileklisini veya muzlusunu kullanan var mı ?
tadını çok merak ediyorum.marketlerde satılan muzlu, çilekli sütler gibi mi tadı ?

birde içince şişkinlik yaratıyor mu ?

Aynı üründen bende kullanıyorum. Yalnız unutulan birşeyler olduğunu düşünmekteyim. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Herşeyin hızlısı zararlı olduğu gibi bir o kadar da geçicidir. Yani kilo almak istiyorum genişlemek istiyorum diyoruz hepimiz. Ancak bu kiloyu ne kadar zamanda almayılıyız vücudumuz ne kadar zamanda genişler esas soru bu.

Birincisi gittiğiniz spor salonundan güzel bir diyet istemek.nasıl bir yapıya sahip olduğunu göreceği için sizde ufak tefek tüyo verirseniz daha iyi olur.

İkincisi baştan beri söylenen 1porsiyon veya 5ölçek gibi kavramlara kesinlikle katılmıyorum. Ben spordan sonra 2 ölçek ve gece yatmadan evvel iki ölçek kullanıyorum. İllaki herkes kilo alır az veya çok ancak bunu vücuda yayarak ve kalıcı bir şekilde kas olarak almaktır önemli olan. Bnunu dışında sabah kahvaltısı çok önemlidir hiçbir zamanda es geçilmemelidir.

Bunların dışında olabildiğince enerji kaybetmemeye dikkat edilmelidir.
Son olarak en önemlisi günlük ne kadar su tüketiyorsunuz.
Bu tarz ürünler böbrekleri normalden daha fazla yorar.
Bunun için günlük minimum 2lt-4lt ara su tüketmeniz gerekmektedir.

Zaten yaz aylarında kilo almak ve genişlemek kışa göre çok daha zordur.

Şimdilik bütün msjları okuduktan sonra aklıma gelenler bunlar.

Hatam olduysa affola.

yorumların kısmen doğru ama vücuda yaymak konusu biraz zordur ant. öncesi kullanıma ağırlık vermek önemlidir diğer zamanlarda fazla alınırsa kesinlikle yağ yapar
Birde gece yatmadan önce gainer alınmaz içerisinde şeker ve diğer korbonhidratlar vardır vücudun gece gh dengesini kötü yönde etkiler o yüzden yatmadan önce 3-4 saat içerisinde korbonh. almayınız kilo alayım derken uykunun yararını azaltmak çok kötü olacaktır.(gh yağları azaltır kas kütlesini arttırır) yatmadan önce casein protein tavsiye ederim kesin etki iyi çalışmalar

Evet sonunda Hardline Progainer almaya karar verdim.Fakat hemenmi alsam yoksa ilk ay olan başlangıç programımın bitmesinimi beklesem hangisi doğru olur acaba.

ben bu üründen iki tane bitirdim çikolatalı ve muzlu, ikiside tad olarak ve çözünürlük olarak gayet iyidi shaker'a gerek bile duymadım pet şişede karıştırıyodum bazen. her bir kutuyu 4-5 haftada bitirdim.. 1 porsiyonu 3e bölüp o şekilde öğünlerden sonra alıyorum. 53-54 kilo idim şuan 62-63 kg.yim.. hayatımda hiç 55 kg. yi geçememiştim :) ama bununla birlikte sağlam antrenman yaptım ve günlük yediklerime dikkat ettim birazda, sonuç memnun edici. (hedef 70 kg.)

Şimdi 3. kutuyu sipariş ettim hardline bipro + creatin + amino 2000 ile kombine etcem. eminim sonuç daha güzel olcak. kolay gelsin.

1 kutu bitti ama aldığım kilo 1.5/2 arası birşey oldu. Beslenmem çok da iyi değildi ama elimden geleni yaptım daha fazlasını beklerdim. Yanında protein tozu ve creatin de kullanıyorum çünkü...

Back
Yukarı