Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
S.a

Arkadaşlar Bişey Sorucam. Ben Bu Karbonhidrat Tozunu kullanıorumda 4 Aydır Filan . İlk Baslarda Normaldi. Simdi Çok Fena Midemi Bulandırıor . Neden Acaba . Aromadan Olabilirmi ?

Arkadaşlar Bişey Sorucam. Ben Bu Karbonhidrat Tozunu kullanıorumda 4 Aydır Filan . İlk Baslarda Normaldi. Simdi Çok Fena Midemi Bulandırıor . Neden Acaba . Aromadan Olabilirmi ?

Belki sutle iciyorsaniz sut bozuktur yada yediginiz baska bir sey yuzundendir belki.bu arada bisey sormak istiyorum 4 aydir hardline mi kullaniyorsunuz kac kilo aldiniz

Belki sutle iciyorsaniz sut bozuktur yada yediginiz baska bir sey yuzundendir belki.bu arada bisey sormak istiyorum 4 aydir hardline mi kullaniyorsunuz kac kilo aldiniz

ben sütle içiyorum da sabah kahvaltıdan sonra birde akşam yatarken yalnız sabah çok fazla gaz yapıyo acaba sütten mi kaynaklanıyo ben anlamadım

ben sütle içiyorum da sabah kahvaltıdan sonra birde akşam yatarken yalnız sabah çok fazla gaz yapıyo acaba sütten mi kaynaklanıyo ben anlamadım

sütün içindeki laktoz yüzünden bir de tozun da bazıları üzerinde gaz yapıcı etkisi var bu yüzden ama mesela bazılarının metabolizmasını laktoz etkilemiyor ve gaz yapmıyor mesela ben nasıl içersem içeyim sorun çıkmıyor.bu arada boya kutusu gibi olan kutuyu mu kullanıyorsunuz yoksa yeni çıkan kutudakini mi

sanal_korsan´isimli üyeden Alıntı
boya kutusu olandan kullanıyorum ama tam yağlı sütle içiyorum onun da etkisi ne olur sizce kilo almama yardımcı olurmu ?

Sutun etkisi olmaz.kac kilo aldiniz aldiginizdan beri ? Ben de haftasonu yesil kutudaki gaineri siparis edicem

Ne demek sütün etkisi olmaz.Sütle kullandığında -özellikle ki tam yağlı -daha fazla kalori demek yani kilo demek.Sadece antrenmandan sonra yada sabah kalkar kalkmaz daha hızlı sindirmek için suyla alınması tavsiye edilir.He yağlanma gibi bi derdim yok sadece kiloya yönelik kullanıyorum dersen (gaz yapmasıda fazla sorun değil diyosan) sütle kullanmak daha iyi olcaktır.özellikle tam yağlı sütle.

Son düzenleme:
Ne demek sütün etkisi olmaz.Sütle kullandığında -özellikle ki tam yağlı -daha fazla kalori demek yani kilo demek.Sadece antrenmandan sonra yada sabah kalkar kalkmaz daha hızlı sindirmek için suyla alınması tavsiye edilir.He yağlanma gibi bi derdim yok sadece kiloya yönelik kullanıyorum dersen (gaz yapmasıda fazla sorun değil diyosan) sütle kullanmak daha iyi olcaktır.özellikle tam yağlı sütle.

sadece kiloya yönelik kullanıyorum :( boy 1.83 kilo 55 :confused:

Bende yesil kutudan alicam 1 hafta sonra kullanimi tam olarak ayarliyamadim

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:41 ----------

Antdan once 2.5 olcek antdan sonra 2.5 olcek uygunmu

Arkadaşın attığı bu gainerr http://******/3000-GR-CIKOLATA,PR-154.html kutusumu değismis aynı ürünmü.182 boy 62 kiloyum en azından bi 10 kilo aldırırmı doğru beslenmeyle ?

Son düzenleme:
Dun cikolatalisini aldim yeni kutudakilerden bugun spordan once 3 olcek spordan sonra 3 olcek seklinde ictim tadi gercekten berbat midem agzima geldi iki icisimde de

Bende bugun 2 kutusiparis ettim yeni kutudan sabah ve ant dan sonrami kullaniyim yoksa antdan once antdan sonrami kullaiyim

19 yaşındayım Boyum 1.76 Kilom 56 1 senedir bal pekmez tahin pekmez yiyorum günde 1.5 - 2 ekmek yiyorum özellikle kahvaltıda ve yatarken. Yatarken makarna pilav yiyorum ama kilo alamıyorum. Hiç ilaç kullanmadım. Siz yararı olur mu ? Artık toparlanmalıyım yazın denize gireceğim zaman utanır hale geldim

Arkadaşlar ben 3G'lik olan yeni formülden aldım. Daha önce aldıklarımdan memnundum. Bakalım bu yeni formülde aynı etkiyi yaratacak mı.

Yeni Formül:
HaWy1bs.png

Eski Formül
SKAHAR012098.png

Son düzenleme:
yağ miktarını düşürmüşler sanırım..umarım daha iyi olur

geçen sene 4.5kg almıştım 3 hafta spor ile 3 4 kg arası aldırdı bana bence çok başarılı tabiki tadı bir süre sonra çok kötü gelmeye başlıyor. beslenmeniz çok önemli tabikki benim iştahımıda açmıştı

Beyler 3kilo olan yeşil kutudan sipariş verdim.Sabah 3 ölçek,antremendan önce 3 ölçek mi kullanayım ? antreman öncesi 3 ölçek,sonrası 3 ölçek mi ?

Back
Yukarı