1 porsiyon 170 gr kaç ölçek yani içinden çıkan ölçekkle kaç tane atmalıyız sütün içine ?
5 ölçek...
Arkadaşlar Bişey Sorucam. Ben Bu Karbonhidrat Tozunu kullanıorumda 4 Aydır Filan . İlk Baslarda Normaldi. Simdi Çok Fena Midemi Bulandırıor . Neden Acaba . Aromadan Olabilirmi ?
Belki sutle iciyorsaniz sut bozuktur yada yediginiz baska bir sey yuzundendir belki.bu arada bisey sormak istiyorum 4 aydir hardline mi kullaniyorsunuz kac kilo aldiniz
ben sütle içiyorum da sabah kahvaltıdan sonra birde akşam yatarken yalnız sabah çok fazla gaz yapıyo acaba sütten mi kaynaklanıyo ben anlamadım
boya kutusu olandan kullanıyorum ama tam yağlı sütle içiyorum onun da etkisi ne olur sizce kilo almama yardımcı olurmu ?
sanal_korsan´isimli üyeden Alıntı
boya kutusu olandan kullanıyorum ama tam yağlı sütle içiyorum onun da etkisi ne olur sizce kilo almama yardımcı olurmu ?
Sutun etkisi olmaz.kac kilo aldiniz aldiginizdan beri ? Ben de haftasonu yesil kutudaki gaineri siparis edicem
Ne demek sütün etkisi olmaz.Sütle kullandığında -özellikle ki tam yağlı -daha fazla kalori demek yani kilo demek.Sadece antrenmandan sonra yada sabah kalkar kalkmaz daha hızlı sindirmek için suyla alınması tavsiye edilir.He yağlanma gibi bi derdim yok sadece kiloya yönelik kullanıyorum dersen (gaz yapmasıda fazla sorun değil diyosan) sütle kullanmak daha iyi olcaktır.özellikle tam yağlı sütle.