donkisot
Üye
kendime cevap yazacaktim kac zamandir, ama yag yakmaya takmis durumda oldugumdan yazamadim.
Senin de tahmin ettigin üzere kilo almadim aksine kilo bile verdim. Bana cok iyi geldi protein tozu. Calisma sonrasi agrilarim oluyordu, onlari azaltti bir kere. Daha iyi hissediyorum. Ayrica calisma sonrasi deli gibi acikiyordum, krize giriyordum, simdi eve gelir gelmez bir doz (23 gr protein iceriyor, 104kcal) atiyorum
Acligimi gecistiriyorum, sonra da yemek yiyorum. L-Carnitine almadigim zamanlar calisma öncesi yarim doz protein tozu aliyorum, o da iyi geliyor, calismalarima pozitif etkisi var.
Devam edecegim.
Senin de tahmin ettigin üzere kilo almadim aksine kilo bile verdim. Bana cok iyi geldi protein tozu. Calisma sonrasi agrilarim oluyordu, onlari azaltti bir kere. Daha iyi hissediyorum. Ayrica calisma sonrasi deli gibi acikiyordum, krize giriyordum, simdi eve gelir gelmez bir doz (23 gr protein iceriyor, 104kcal) atiyorum

Devam edecegim.
kılo alımı olucagnı snamıyorum zaten tozdan maks gunluk 250kcal gelır buda duzenlı beslenen kardıo yapan bırıne kılo aldırmıcaktır