HARDLINE FİYAT POLİTİKASI (TARTIŞALIM)

hükmet değişirse sadece 1 şey düzelse iyi 100000 şey düzelecek neyse siyasete girmeyelim.140 yetmez 240 olmalı bence;) sonra neden yahudiler dünyayı yönetiyor ee adamlar dürüst ticaret yapıyor ondan . her fırsatta kazığı sokmaya çalışmıyor. bu kafayla böyle yönetilmeye ve bu kafayla böyle fiyatlara mahkümsunuz.

iyiki siyasete girmemissin ;)

Eminim oledir 1998 ylndan yapan abiler yurt dışındaan cok zor getryoduk der git konus ;)[DOUBLEPOST=1404385312][/DOUBLEPOST]Eminim oledir 1998 ylndan yapan abiler yurt dışındaan cok zor getryoduk der git konus ;)

yoo yurt dışından zor gelmiyordu aslında getiren eczaneler vardı bu ürünleri o tarihte bile sahteleri mevcuttu ama en çok amino türü gidiyordu bir kere tavuk ucuzdu et ucuzdu çokta ihtiyaç görülmüyordu bu ürünlere yumurta desen para değildi şimdi bunları topladınmı bu zamanda yaptınmı öyle beslenme 600 tl en az gider askeri ücret nasıl olacak bu iş millet tabiki bunlara wheylere saldırıyor bir umut belki kaslarım gelişir diye bence bu ilkenin en yakın zamanda güzel bir spor hastanesine ihtiyacı var amerikadaki gibi gercekleri sporcularla paylaşıcak onlara anlatıcak...

Forum sponsoruda satılmadığı için durmadan hardline kampanyası yapıyor. :D Bence doğru yoldayız kimse tercih etmesse daha fazla dayanamazlar. Yaklaşık 1 senelik spor hayatımda hardline markasından sadece cla aldım. O günden sonrada tek ürün almadım. Neden optimum ve daha kaliteli markalar varken aynı fiyata hardline tercih edelimki? :)

10tl icin dunyaca taninan ve kabul gormus markalari es gecip hardline almak icin bir neden gormuyorum. O bizi desteklesin,bizde onu destekleyelim.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz burda fiyat politikasını eleştirirken adam yok satıyor :D

Optimum nutritıon seruıs mass gaıner kullanıyorum ve çok az kaldı yenisini alayım ama biraz çok alayım hemen bitmesin istedim fiyatlara bakarak hani ucuza kaçayım diye önce hardlıne ürünlerine baktım,birden yan taraftaki linkte ne göreyim???
Hardlıne progaıner 5000 Gr 179 lira...
Dymatize Super Mass Gaıner 5443 Gr 178 lira... Şaka gibi :))

Biz burda fiyat politikasını eleştirirken adam yok satıyor :D
Yok satar tabi bakma sikayetci gibi gorunuruz ama aliriz da ;) bunu yurtdisi siparis yasagi kalksin imza kampanyamiz da gosteriyor malesef imza sayimiz hala 500 ler de.

Konu güzel.Surekli guncel tutalim bu konuyu arkadaslar.Biz hardline urunlerine kotu demiyoruz fiyat politikası yanlis.Ulkemizde zaten hersey ederinden fazla satiliyor.Yurtdisindan getiremiyoruz.nedene bilir ki ..

Afedersiniz konu belki baska bi yere kayabilir kullanmiyorum ama merak ediyorum gayet kaliteli genrise whey protein 34-45 tl iken 750 grami hardline 900 gramina 100 tl vermek nedir ?

Back
Yukarı