Hardline Carnifit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 119 45,9%
  • Orta Karar

Votes: 111 42,9%
  • Başarısız

Votes: 29 11,2%

• Total voters
    259
"böyle bir dünya yok" derken tamda onu kastettim kilo verirken kaslanamazsınız.bu çok zor bişeydir.çünkü kas kalori ister.vg nin amacı kilo verirken kaslanmak değil.herşeyin bir dönemi vardır.eğer "normal" bir insansanız kışın kilo alır yazın kilo verirsiniz.o yüzden "madem olmayacak kendimizi yormayalım" la olmuyor yani.şu anda istediğiniz kadar diyet yapın istediğiniz supplementi kullanın kilo verirken kaslanmanız imkansıza yakındır.bunları ancak anabolik steroidlerle yapabilirsiniz..
bu supplementin sağlık durumunuza bir zararı olmaz.içeriği gayet açık zaten.çalışma esnasında sadece intra-workout ürünler içilebilir hipertrofik olduklarından.antremandan 20 dk önce 1 şişe içiyordum ben.hatta bazen antreman sonrasıda yarım şişe içiyordu,bazen gece yatmadan önce veya gece uyanırsam içiyordum.yani dediğimi yap yaptığımı yapma :) antremandan önce 1 şişe yeterlidir sizin için fazlasına lüzum yok.

Haklısın sanırım, hem kilo verip hem kas yapmak aynı zaman bir hayli zor olmalı, zaman geçtikçe ve çaıştıkça daha iyi anlıyor insan ama benim acelem yok, zaten kendime 3 ay pilot süre belirledim, 3 ay sonunda en sağlılık ilk sonuçları alırım sanırım. Carnifiti haftasonu aldım (tanınmış bir siteden aldım, 5 adetlik çok uygun geldi denemek için) açıkçası yorumlardan biraz tırstığım için yarım şişe içtim, 1 şişede 1,000 mg carnitin varmış günlük ihtiyaç 500-1,000 mg arası diye okumuştum o yüzden başlangıçta hem olası ters etkilerden kaçınmak için hem de denemek için yarım içtim (çalışmadan 5-10 dk önce). Şurası gerçek ki enerji seviyesini bir hayli yükseltiyor, hatta ilk gün bir kupa koyu neskafeden (çalışmadan 1 st kadar önce içiyorum dayanıklılığı artırsın diye ki işe yarıyor) sonra bir de Carnifit içtim unutup, kalbim güm güm atmaya başlayınca biraz panik yaptım başta, salona nerdeyse uçarak gittim. Tüm hareketlerim hızlı çekim film gibiydi, inanılmaz bir şekilde her şeyi çok hızlı yapma isteği vardı içimde, neyseki kazasız belasız atlattım o günkü hiper durumu hyper_. 5 şişe bittikten sonra farkı net olarak anlarım sanırım, baktım olmadı CLA lı Carnitin tablet alacağım (özellikle bel bölgesi yağları için, sadece göbeğin alt kısımları kaldı, üst kısımlar gayet güzel eridi), veya ikisini birden alırım belki.

cla lı carnitin tablet alma sadece cla içeren ürün al.bir şişe kullan bence asıl fark o zaman ortaya çıkıyor :)

yha cok önemli bişey sormam lazım...ben antipsikotik ve anti depresan ilaçlar kullanyıyorum acaba karnitin ile birlikte kullanırsam bi sorun çıkar mı? karnitin bi sorun yaratır mı nolur cevaplayın.

yha cok önemli bişey sormam lazım...ben antipsikotik ve anti depresan ilaçlar kullanyıyorum acaba karnitin ile birlikte kullanırsam bi sorun çıkar mı? karnitin bi sorun yaratır mı nolur cevaplayın.

foruma 160 mesaj atmış bir üyenin öncelikle yazım kurallarını ve türkçeyi kullanmasını bilmesi gerekir.bu sadece forum için değil kendi yaşam kaliten için gereklidir.
diğer birşey ise madem bu başlık altında soru sordun neden pm den mesaj atıyorsun.ya pm atarsın yada başlığa yazarsın sorunu.böyle yaparak biryere varılmaz.
sorunun cevabı ise hayır bir sorun olmaz.o kullandıkların ilaç L-Carnitine ise bir gıda takviyesi.bir ilacın bir gıda takviyesiyle etkileşime girdiğini daha önce hiç görmedim.ayrıca kullandığın ilacın içerisinde bir kağıt parçası olması lazım.zahmet olmayıp okusaydın zaten orda ilacın nelerle beraber kullanılamacağını öğrenirdin.

günde 2500-3000 mg arasında carnitinin zararlı olduğunu duymuştum antremandan önce 2000 mg(1şişe) gayet yeterli bence de

Kullandığım dönem bariz bi performans artışı göstermişti. Piyasadaki birçok carnitin 1500mg. Bu üründe 2000mg carnitin var(her 500ml). Her markanın carnitini aynı performansı vermez ama bu ürünün etkisini gördüm. İçeriğindeki taurinden midir bilemiyorum :) ama sonuç olarak arkadaşlara vs tavsiye ettiğim bi l-carnitine.

arkadaslar urunu sıparıs verdım cla one ıle bırlıkte
sorcaklarımı burdan sorayım
sabah ac karnına carnıfıt yan etkı yaparmı 500mllık sısesı
ve gobek bolgem ort adan ıcerı dogru çöktü ortası ıcerı çökük yanı 2 aydır dıyet yapıyorum dogru yoldamıyım?

Sabah aç karnına bi sakınca olacağını zannetmiyorm. Bi anlam ifade etmesini istiyorsan ürünü kullandıktan sonra spor yapman gerekiyo. İçeriğindeki taurin vs biraz da olsa performansını arttırır. O yüzden ürünü içip biraz gezinip kahvaltı vs yapıcaksan anlamsız olur. Kısacası spor yapman şart.
Doğru yolda olur olmadığını aynaya bakınca anlarsın zaten, yada tartıda farkedersin :) 2 ay güzel bi süre eğer ciddi bi diyet yaptıysan değişiklikleri görebileceğin yeterli bi süre.

urunu dun aksam denedım
enerjı konusunda bırsey dıyemem kondüsyonum zaten cok saglam eskısı gıbı yorgunluk hıssetmedım
yag yakımı 1 -2 hafta gecsın goruslerımı paylasıcam saygılar

Ben yaklaşık 20 adet kullandım, yanında hydroxycut pro x series, güzel bi diyetle beraber toplamda 20 kilo verdim. hala da kullanıyorum bence gayet başarılı :)

Back
Yukarı