"böyle bir dünya yok" derken tamda onu kastettim kilo verirken kaslanamazsınız.bu çok zor bişeydir.çünkü kas kalori ister.vg nin amacı kilo verirken kaslanmak değil.herşeyin bir dönemi vardır.eğer "normal" bir insansanız kışın kilo alır yazın kilo verirsiniz.o yüzden "madem olmayacak kendimizi yormayalım" la olmuyor yani.şu anda istediğiniz kadar diyet yapın istediğiniz supplementi kullanın kilo verirken kaslanmanız imkansıza yakındır.bunları ancak anabolik steroidlerle yapabilirsiniz..
bu supplementin sağlık durumunuza bir zararı olmaz.içeriği gayet açık zaten.çalışma esnasında sadece intra-workout ürünler içilebilir hipertrofik olduklarından.antremandan 20 dk önce 1 şişe içiyordum ben.hatta bazen antreman sonrasıda yarım şişe içiyordu,bazen gece yatmadan önce veya gece uyanırsam içiyordum.yani dediğimi yap yaptığımı yapmaantremandan önce 1 şişe yeterlidir sizin için fazlasına lüzum yok.
Haklısın sanırım, hem kilo verip hem kas yapmak aynı zaman bir hayli zor olmalı, zaman geçtikçe ve çaıştıkça daha iyi anlıyor insan ama benim acelem yok, zaten kendime 3 ay pilot süre belirledim, 3 ay sonunda en sağlılık ilk sonuçları alırım sanırım. Carnifiti haftasonu aldım (tanınmış bir siteden aldım, 5 adetlik çok uygun geldi denemek için) açıkçası yorumlardan biraz tırstığım için yarım şişe içtim, 1 şişede 1,000 mg carnitin varmış günlük ihtiyaç 500-1,000 mg arası diye okumuştum o yüzden başlangıçta hem olası ters etkilerden kaçınmak için hem de denemek için yarım içtim (çalışmadan 5-10 dk önce). Şurası gerçek ki enerji seviyesini bir hayli yükseltiyor, hatta ilk gün bir kupa koyu neskafeden (çalışmadan 1 st kadar önce içiyorum dayanıklılığı artırsın diye ki işe yarıyor) sonra bir de Carnifit içtim unutup, kalbim güm güm atmaya başlayınca biraz panik yaptım başta, salona nerdeyse uçarak gittim. Tüm hareketlerim hızlı çekim film gibiydi, inanılmaz bir şekilde her şeyi çok hızlı yapma isteği vardı içimde, neyseki kazasız belasız atlattım o günkü hiper durumu hyper_. 5 şişe bittikten sonra farkı net olarak anlarım sanırım, baktım olmadı CLA lı Carnitin tablet alacağım (özellikle bel bölgesi yağları için, sadece göbeğin alt kısımları kaldı, üst kısımlar gayet güzel eridi), veya ikisini birden alırım belki.