Cidade de Deus
Üye
Elimde Muschle tech - Nitro tech var biter bitmez bu ürünü alıp kullanıcam nitro tech ten pek beklediğim verimi alamadımb elkide beklentıyı yuksek tuttum dıyedır

Elimde Muschle tech - Nitro tech var biter bitmez bu ürünü alıp kullanıcam nitro tech ten pek beklediğim verimi alamadımb elkide beklentıyı yuksek tuttum dıyedır![]()
Fiyatı izole whey olduğu için pahalı. Ben de izole whey'i denemeye karar verdim. Çünkü proteini genellikle spordan sonra alıyorum. Yalnız pek fazla bir seçenek göremedim. Bi Bipro var bir de dymatize üretiyor. O ürünü de henüz türkiyede satan yer bulamadım. Başka izole whey üreten bildiğiniz üzürnler varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
Fiyatı izole whey olduğu için pahalı. Ben de izole whey'i denemeye karar verdim. Çünkü proteini genellikle spordan sonra alıyorum. Yalnız pek fazla bir seçenek göremedim. Bi Bipro var bir de dymatize üretiyor. O ürünü de henüz türkiyede satan yer bulamadım. Başka izole whey üreten bildiğiniz üzürnler varsa ve paylaşırsanız sevinirim.