milleti yanlış bilgilendirip boş konusma bence gidip gördün mü?arkadaşlar ben gördüm...gayet güzel temiz bakımlı bi yer zaten isteyene sahibi serhat keçeci bey orda gezdiriyor.sorularınıza cvp veriyor gitmeden telefon açın sonra yorum yapın kolay gelsinArkadaşlar
Ben bu üründen almayı düşünüyordum fakat nette yaptığım araştırmalar da
Maltepe'de depodan bozma bir yerde üretildiği, kullananlara hiç bir faydası olmadığı vs.vs. gibi bilgilere ulaştım.. ve şimdilik sipariş vermekten vazgeçtim.
Bu işin aslı nedir bilgi verebilecek olan var mı...
Bu külona , bu spora ne zaman başladığına yani seviyene bağlıdır . eğer yeni başladıysanız hemen bulaşmayın derim supplementlere. Bunlar sadece destek mucize hapları değil.bench_Obu ürünü satın aldım nasıl kullanmamı tavsıye edersınız yanı antremandan önce ve sonra kacar kacar yutmalıyım en etkılı nasıl olmalı? tesekkur ederım
bende bu konuya cok takıldım acıkcası ..3000 tercih etmekteki tek faktör benim açımdan carnitine içeriyo olması idi..sen bunu pek önemsemiyosan 2000 tercih edebilirsin ..fiyatıda daha uygun ..ama yeni formülize edilmiş olmasıda biraz cazip gibi 3000 in ..saygılarKullanıcılara sormak istiyorum arkadaşlar 3000 mi yoksa 2000 mi hangisi daha yararlı acaba ?