Hardline 3 Matrix Whey Görüşlerim .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Square
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Square

Üye
Öncelikle ürünü hardline sitesinden aldım 1 gün sonra geldi ve son kullanım tarihi 03/2019 yani daha yeni üretilmiş bi ürün bu konuda çok başarılı buldum diğer siteler gibi son kullanması az kalan ürünleri kakalamıyolar size .
Ürünü ilk açtığınızda o jelatinin biraz daha kaliteli olmasını isterdim ne bileyim bi bandrol bişi zaten orjinaldir kendi sitesinden aldım ama olsun firma olarak yapması lazım .
Çikolatalı aldım tadı mükemmel ötesi içmek için sabırsızlanıyorum (su ile) burdan yok tadı berbat yok sivilce yaptı yok zor bitirdim yok etki etmedi diyenlere sesleniyorum nası bi damak tadınız var yada acaba sahte ürünmü aldınız diyorum çünkü başka açıklaması yok .
Üründen çok memnunum 1 hafta falan oldu o kadar önyargıya rağmen denedim ve şaşırdım protein miktarıda gayet güzel içinde kreatin ve bcaa var biraz az porsiyon çıkıyo ama yapcak bişi yok fiyatları biraz daha az olabilirdi fiyat politikasını beğenmedim

hardline nın eleştirilme sebebi zaten fiyatıdır
Türkiye de imal ediliyor, ham maddesinin yurt dışından getirildiğini söylüyor o bizi alaka etmez
ben rakama bakarım,hardline optimum whey gold ile aynı fiyatta mı şuan ? evet aynı fiyatta
o halde hardline almak için ortada bir neden yoktur
bizim ülkemizin hem gelir düzeyi düşük hem fiyatlar pahalı
peki avrupada durumlar nasıl ? Gelir düzeyi yüksek ve fiyatlarda düşük
burada herkes hırsızlık peşinde üçkağıt peşinde
avrupa bizi neden kıskanıyorsun ? zaten cebimizde 3 kuruşumuz var

Optimum almama sebebim yurtdışından gelmesi sahte olma ihtimali yüksek oluyor ondan tercihim hardline gayette verim alıyorum.optimum alınabilecek bir site varsa güvenilir paylaşabilir misiniz

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Protein oranına iyi demek için "porsiyon gramı/protein gramı" yapman lazım. Ben yaptım aşırı araştırmacı ve internetten fiyat arama yeteneğim var optimumla hardline arasında 0,1 protein farkı var yani hardline protein düzeyi yüksek falan değil standart. 44 gram porsiyon ne demek ya? 2 haftada bitiyor 1 kilosu.

Ayrıca arkadaşın dediği gibi Türk markası ama maşallah avrupa markalarıyla fiyat yarıştırıyor. Sen zaten geçmişi karanlık bir markasın 2-3 sene kendini yeniledin fiyatları tavana çektin ürünlerin yanında 2 l carnitine shot gönderip avrupa fiyatında ürün satıyorsun.

Türk markası powerlife dır. Hammaddeyi Almanya dan alıyor fiyatlarıda şuan piyasanın en iyisi. Hardline taraftarı değilim asla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Optimum un türk distrubutoru nun bulgaristan ve arap ülkeleri üzerinden ucuza optimum getirip sattigina dair çok söylenti var. O yüzden weider e geçiş yaptim ben, ha bir site cikar optimum u amerikadan getirir, o zaman optimum a dönerim. Hardline ise bedava verseler ancak kullanirim.

Back
Yukarı